Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
Golf 2 1.6D TAS po mogućnošću bjeli
Citat: jure vd - 28 Kolovoz, 2013, 21:16:52Golf 2 1.6D TAS po mogućnošću bjeli vrlo rijedak auto, bijeli pogotovo
Citat: tommy - 28 Kolovoz, 2013, 21:18:25Citat: jure vd - 28 Kolovoz, 2013, 21:16:52Golf 2 1.6D TAS po mogućnošću bjeli vrlo rijedak auto, bijeli pogotovo .. sa troja vrata i obavezno sa kukom
ja se ne lozim toliko na aute koje platis 100k $ i onda se vozikas laganini s njim veca mi je moc imati nesto sto je staro a u cemu lezi opreme i raritetnih detalja vise nego u nekom puno mladjem autu moje auto iz snova je Golf 2 GTI 16V edition one a VR6 da ne spominjem sve je stvar ukusa i svaciji cjenim al meni to auto izgleda prejebeno duboki branici, maglenke hella farovi i stopke kozni spricvan, konzola sa vdo saticima, kozna profilirana sjedala, rallye tapacirunzi BBS-ice, g60 body kit, crno krovno platno el stakla, retrovizori, grijaci sjedala itd...to je strava bar meni
Draze mi je oem od clean looka...jbg oem je oem alj zadnje vrime me puca golf 3(da uvalim 1.8t) ili polo 6n2
hercegovac inace u zadnje vrijeme dream car nesto ovako.
puno njih krivo shvaca pojam clean look, kontajuci da je to OEM look, clean je kad su sve kvake uklonjene i sve takve stvari ...
u zadnje vrijeme mi se nešto kocka , pa kontam ubost si e30
Citat: neuromaniac - 06 Studeni, 2013, 02:43:49u zadnje vrijeme mi se nešto kocka , pa kontam ubost si e30 Imas jednu bolesnu kod nas u splitu,ljubicasta perla,oz futura(17) lezi ima pet godina i ima siber naravno