Ovo se sve moglo riješiti u puno ljepšem tonu. Da te (vas) je stvarno zanimalo zašto ste dobili warn ili bann,
mogli ste to pitati javno (u ovakvoj temi) ili na pm nekome od admina ili moderatora. Naglasak na lijepo
(kulturno), jer na ovakav način jedino možete raspiriti svađu. Osobno nikoga od vas ne znam (izuzev ekipe
koju sam upoznao u Virovitici) i nemam zašto "samo čekati da dam bann".
Toliko rijetko to radim da svaki put u tom dijelu tipkam kao baba koju učite kako poslati mail. Sporo i jako oprezno.
Moderatora na ovom forumu ima dosta. Nitko nije savršen (osim mene, jel'?
), moguće je da i mi pogriješimo, ali ni
približno toliko puta koliko nas određena grupacija članova pokušava ocrniti. Na prste dvije ruke mogu nabrojati
koliko puta sam bio ljut na neki profil, ali dan kasnije ja više ne znam koji je bio osim ako ne krenem prekopavati
stare postove. Toliko o tome da se ljudi drže na piku.
Skrenuo sam sa teme (koja je pokrenula malo više toga od onoga što je bila njena prvotna namjena).
Da se vratim; Aprilia97, warn kao takav je objašnjen već previše puta i nije nikakva javna sramota imati ga, vide
ga samo modovi i ti. I ja sam ga imao par puta zbog nepridržavanja pravila, to ne znači da sam zbog toga manje
vrijedan član ove zajednice. Znači jedino da moramo pripaziti šta pišemo u pojedinim dijelovima foruma, jer tu nas
definiraju naše riječi, a ne godine, novci ili izgled.
Bann ti neću dati, nebi imao nikakvu svrhu, ali pripazite malo (svi vi) kad krenete na moderatore drvljem i
kamenjem. Uvijek postoji razlog zbog kojeg nešto napravimo, nitko od nas se ne probudi i kaže si: "danas ću
podijeliti 4 warna i 2 bann-a!". Ako vas taj razlog zanima, ponavljam, kulturno pitajte i objasniti će vam se.
Ako smo pogriješili, riješiti ćemo i to nekako.
E, da ne zaboravim, kad ste već sve pročitali, možete i ovih dva reda;
Psovanje i vrijeđanje na forumu se neće tolerirati. To se trebalo naučiti još u vrtiću. Na ulici se možete ponašati
kako želite, za to snosite posljedice, ovisno sa kime pričate. Ovdje možete, i dobiti ćete bann za to. Bez rasprave.