Ma kakvi nadvoznjaci nizbrdice i slicno,ja se vozim po cesti,a nemam skuter da se saginjem ko kreten,da mi se ljudi po cesti smiju ko da imam bijesnu jurilicu ili da se samo spustam niz nizbrdice i nadvoznjake,spomenuo sam to tek toliko jel kolega kojem serijski skuter od 50 ccm ide 105 samo sam rekao da meni niz nadvoznjak ne pokazuje vise od 96 po satu. Nemam ja sta lagat sam sebi za potrosnju goriva ili krajnju brzinu.,sve sam lijepo napisao. Otvorio sam temu bas zbog mnogih,a kolega nije jedini koji tvrdi da mu Gilera ide 100 ili preko 100,doduse sa laganim tuningom,a ovaj njegov je jos i cista serijala. Zbog toga sto je na Derbiju ista masina i iako sam ulozio nesto preko 2000 kn sto i nije nesto ekstra puno jel sam dosta dobio u odnosu na serijski samo sam htio pitati dali je ta brzina od 92-93 realna ili moze jos malo vise bez puno ulaganja. Jako tesko da cu bez kita doci do 100 koliko bi mi stvarno bila zelja cisto zbog brojke mada je i ovo dovoljno jel me auti od semafora do semafora u gradu ne stizu niti me u bilo kojem djelu grada zaobilaze.,guraju sa strane,blicaju i slicno ,a to mi je najvaznije.
Znate sto mislim o tome da masina koja nije pipnuta pa cak i sa auspuhom i variomatom ide 100.. Kak da ne!
Zapravo ide da,tako i Generic od frenda ide 90! Ali mu sat ne krece od nule nego od 40!
Pokusat cu maknut jos taj tuljak sa airboxa i diznu 70-75 ali sumnjam u bilo kakvo povecanje krajnje brzine mada bi bilo lijepo,sto naravno nebi rekao i za potrosnju,do 5 litara mogu podnjet iza 5 je za 50 kubika previse jel mi je Derbi 250i toliko trosio ,a isao je ko metak, doduse 4 takta i elektronsko ubrizgavanje ali svejedno.
Hvala na savjetima...