Pozdrav svima,treba mi vase misljenje ili par prijedloga oko setupa koji trenutno imam. Znaci radi se o GP1 Open iz 2008 godine koji sam kupio nov. Ima tek 1800 km i nedavno sam na njemu napravio par sitnica pa me zanima dali je to maksimum ili ipak moze jos bolje i sto bi bilo eventualno dobro napraviti bez puno ulaganja.
Skuter je potpuno serijski sa skinutom blokadom na auspuhu i variomatu po ravnom postizao 83 km/h po satu uz solidno ubrzanje,napominjem da imam 95 kg. U pocetku sam bio zadovoljan ali naravno nakon nekog vremena htio sam ipak malo vise
Serijski auspuh zamjenjen je Polinijevim Scooter Team 3,variomat je također Polini Super Speed sa 9 rolica ,sa airboxa je maknut prsten ili plocica i stavljen je u originalno kuciste Polini sportski filter ,te na karburator Polini dizna 64 umjesto serijske 53 ,a umjesto originalne svjecice NGK BR10 ES stavljena je BR10 EG Racing Competition
Remen,centralna opruga i opruge kvacila nisu mijenjane s obzirom da sa variomatom nista od toga nije doslo kako je obicaj sa jeftinijom verzijom Polinijevog variomata sa 6 rolica sa kojima se dobije i centralna opruga i kevlar remen
Sada skuter odlicno ubrzava od nule ali od 50-60 osjeti se lagana promjena u zvuku i gotovo neprimjetan gubitak snage,dok iza prijasnje maksimalne krajnje brzine od cca 80 km/h osjetno ponovo ubrzava do sadasnje krajnje brzine od 93 km/h (84 po GPS-u) po ravnom u normalnom uspravnom polozaju sjedenja.
Nisam ni malo nezadovoljan sa performansama i potrosnjom od 4 litre na 100 km ali kako mi je u pocetku dok mi je i 80 bilo dovoljno,a 90 zelja,sada me zanima moze li se sitnicama postici 99 km/h koliko najvise i pokazuje digitalni sat na mom Derbiju i koliko su NAVODNO neki postigli na svojim Runnericama i NRG-ima sa identicnim Piaggio 50 ccm agregatima,naravno ako ne lazu sami sebe.
Sto se tice kita od 70 ccm za sada nebi jel opet ima tu i posla,a i podesavanja s obzirom da je sve usko povezano,a i ne zelim da mi skuter trosi kao auto.
Molim da mi ne predlazete kupnju jaceg motora jel sam prodao potpuno nov GP1 250ie koji valjda nikad necu prezaliti.
Hvala na savjetima i isprika zbog opsirnog teksta.