zamolio bi sve kolege forumaše da se isključivo drže teme projekta i problema vezanih uz isto i zamolio bih sa što manje glupih odgovora ne vezanih za temu, tj sa što manje spama....
znači:
BEZ SPAMA MOLIM
(inače za one koji ne znaju spam = "smeće" znači komentari koji nemaju nikakve veze sa samom temom i problemima vezanim za isto)
kako je jučer i danas tokom dana tema bila zaključana nisam vas obavijestio da je
kosačica upalila ..
jučer sam pospajao sve instalacije, bravicu, riješio hlađenje itd... i bio je spreman za paljenje...
e tu su nastale muke... palio sam ga dobra 3 sata... onda je joka došao kod mene oko pola noći i malo smo se zezali itd... da bi se kosačica oko 2 sata iza pola noći rodila...
vidi se da je muška kosačica ili je to sada već kosač
ugl, moram riješoti brtvu na auspuhu jer se dere kao ciganka kad brata ženi... nakon toga, karb... nešto bijelo je u njemu, kao prašak za ruke i očito da čepi dizne i ne može normalno da radi a i plovak ne radi kako treba pa sam to rastavio i sutra se budem pozabavio sa tim... isto tako airbox od piaggia, fali mi poklopac da ga zatvorim, jer očito previše zraka dobija... i uz sve to moram kadu dole kod svjećice izrezat da može da mogu sjedalo staviti...
još jedna jako bitna stvar... karb je dellorto 17,5, dizna 58... ali sam ispuh na serijskom cilindru proširio na extremnih 25mm na samom izlazu,... sad ne znam koliko je i to dobro ili loše
ali kažem, zvuk kad je upalio itd, u najmanju ruku kao da ima mhr-replica kit...
sutra ako uspijem riješit sve stavim koji video....
i još jednom svi komentari, pohvale, kritike su dobro došli... samo ću vas moliti još jedanput bez spama