Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 13 Gostiju pregledava ovu temu.
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
60tak stranica nije garancija za uspjeh.. probaj to završit kad si već krenuo.. i ja sam imao takvih ideja sa zipom pa je eto gotov..
antiša ne kenjaj,prodaj te trule dijelove, ubacit ćemo BB mašinu i voziš se ko čovijek
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
jedini način da si isplatiš sve te novce i trud ti je da završiš projekt p kakav god da ispao..
hahahha,ti si kralj.....
eto projekt je zastao, to je svima jasno... ali projekt smije zabušavati... ali košenje trave ne smije....zašto KOSAČICA?? e pa to je moja najveća ljubav slika govori 1000 riječi....Lokacija: BiH (kod djeda)Godina: proljeće 89-eznači od mali nogu sam TERO KOSAČICE....
KACIGA? Barem šljem...malo ti se pregrijala...i vidim ZLATNE felge
nastavilo... godinu nakon toga, tj, sa neke 2 ili 3 godine sam prvi puta imao "udes" sa autom i umalo ubio prabaku...znači ujak me je ostavio da sjedim za volanom od u to vrijeme golfa 2 i ključevi su bili u bravi (niko nije mislio da ću ga ja okreniti), naravno pošto sam imao iskustvo sa KOSAČICAMA, ja sam okrenio ključ i auto je naravno skočio i umalo udario prabaku...
a šta je s firmom? Fasada? Bojenje??? Kod nas ne ide...?? misliš da je vani bolje???
ma turizam je naša budućnost hoteli, golf tereni, bazeni,...