Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
jel može luka da ti platim onda kad zacvika
sta 5% mjesavine brate motor ce crknut ako na leru bude stajao duze od 5 sec
nemoj da se molim svaku noć da ti čim prije cvikne xDbriješ??
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
100% ja sam na svome pravio oko 2.5% bilo je ok a jednom sam stavio 2 cepa vise znaci oko 3% i moro sam malo malo procepit ga jer je štekao gadno... sa 5% mislim da bi bilo nenormalno..
Anto pitaj Alfu za savijet,meni se isto cini previse...znam da je on govorio da na mid-raceu nema smisla ic preko 2%
nemoj da se molim svaku noć da ti čim prije cvikne xD
ma najbolje je to na vodu vozit
du ju seksi švajne ?? pricate tu o necemu ko da ce se to vozit.. pod stakleno zvonce i to je to..
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
da da...stavi keihina pwk 39 i imat ces oko 40ks...
jos jedan visoki kraj cuner bravo mhr, vec smo skoro digli ruke od tebesad kad krene slaganje jos malo slikica i do k-ca
ahaaa.... znači da izračunaš konjske snage moraš od veličine karba oduzeti broj 1pa eto dottore, stavim karb tm24 i imam 23ks a ti tu nešto kao ovo ono ne može se izvuć 20ks
2% kvalitetnog ulja za svakodnevno koristenje slabijeg alu midracea je sasvim dovoljno. Gus dodatnih 0,5%. Punokrvni midrace za svakodnevnu voznju 2,5%, a moze i 3% ako ga se gazi. Nabrijani midrace preko 3%. HE cak do 5%, ali to se vozi samo na punom gasu kada tolika kolicina ulja moze i sagorit. Nema smisla to vozit lagano po gradu.I jos nesto:2% kvalitetnog ulja bolje podmazuje od 4% loseg ulja
ukratko, 4% kvalitetnog ulja na HE za po gradu je dosta... znači neka normalna vožnjica...