hej decko, mozda se nismo skroz razumili, tvoj projekt je bomba, pratim ga od pocetka, sve je pedantno napravljeno, ine da ga kudim vec same pohvale
i ja sam od onih koji su na forumu dugo tj medu prvima
samo sam se nadovezana dotoreovo izlaganje, kad si vec do ode dosa pukni mu i selretu, ionako ti polini nema bas neku jaku spulu za svjetla
vidit ces kad slozis da to radi "normalno" samo u ful gasu, isusovac je to jednom objasnjava
sve se da nastelat pa tako i to, jest da ce bit malo gimnastike, ali se moze
oke, možda se nismo baš razumjeli
kažem ti brate seletru bi stavio sutra, samo da mogu svjetla riješiti... jer kao što sam već par puta rekao, skuter mi ne treba za utrke, već ono, malo za po gradu, otići u trgovinu, kod prijatelja, na misu, na ćevape itd... tako da mi u obzir dolazi samo polini struja, znam da je nešto lošija od malossijeve, ali sa njom imam svjetla... a kažem ti, meni nije bitno da sad izvučem 100% iz tog kita, sa 80% ću biti sasvim zadovoljan, mislim za po gradu je to i više nego dosta, ako se slažeš ?
i to je 100% istina da ti kitevi rade najbolje na full gasu, jer jednostavno oni su željni visokih okretaja... ali onda bi me non stop policija imala na piku, a to si baš i ne želim...
i ovak se bojim da će mi srat zbog izgleda i još kojekakvih stvari