danas sreo starog poznanika s posla.. ide covjek kupit cameru za skype
pitam ga zasto, za posao kaze
kad ono rijec je o ovom magic gold sranju, lik se ufurao svu bagru na poslu navukao, ne mogu vjerovat... pomalo je i mene zainteresirao kad otvorim mail sto mi je posalo, otvorim link iz maila. stranica magic golda. cim sam poceo citat sve mi je jasno postalo, puno okolisanja, kao nije cilj zaradit, nego ustupit informacija najblizima i prijateljima, pomagati... ono koja glupost.
kad je rekao da je u 2 mjeseca zaradio par TISUCA eura trebao sam mu rec da laze, jos mi govori nije ti to nikakav lanac ili piramida (kao sto sam pisac na stranici navodi) ali meni to bas tako izgleda.
dionicko drustvo...
to me podsjetilo na knjigu sa tiska, ako je tko citao zadnja knjiga serijala o odvjetiku Victor Carl, od pisca Wiliam Lashner, naslov Poljubac ubojice.
ugl.. Victore Carl odvjetnik, imao bivsu zenu koja ga je ostavila zbog uglednog stomatologa, stomatolog je u dionicarskom drustvu i dobar prijatelj mu je drugi odvjetnik (koji kasnije brani bivsu zenu Victora na sudu, jer Victora optuze za ubojstvo stomatologa kojem je navodno otudjeno 1.700.000$ nakon stecaja dionickog drustva)
ugl dionicarsko drustvo, navodno kao magic gold, klijenti su uplacivali novac ecetera i odjednom sav novac je uplacen na racun Miles Cave-a, koji je podigao sav novac takodjer sa bankovnog racuna na bahamima, stomatolog ujedno vlasnik tog drustva je mrtav, Miles Cave zapravo ne postoji nego je lazna licnost, koja je pokupila sav novac koji su ljudi uplacivali, naravno ljudi su ostali bez svog novca itd..
necu sad sve otkrivat mozda netko procita knjigu.
znaci meni to smrdi na slicnu stvar, netko ceka da skupi za dobru buducnost i nestat ce odjednom. ne mora bit ali da nisam procitao to u knjizi nebi ni pomislio da je moguce ljude natjerat na takvu prevaru.