Naso opet hrpu parksajd alata na otpadu kojeg ovlasteni servis baca jer dijelova za popravak nema pa je lakse kupcima podjelit nove uredaje a stare bacit nego ih popravljat, tu nastupam ja, kupim kaj mi se svida po kili za smjesne novce, otklonim sitne kvarove i guštam u jeftinom alatu a duplice spremim u štek
Nisam sve slikao a ovo kaj jesam je samo jedna trecina od svega dovucenog doma, ima tu lančanih pila na 40V, nekoliko benziskih motornih pila, aku teleskopska rezalica za grane ( ona kaj ima lanac kao motorka ), kosilica 40V, bušilica i svega zanimljivog, od nekih stvari cak po dva tri primjerka a kako je krenulo cini mi se da cu ponedjeljak uzet punu prikolicu tog alata
, takoder ima i novih nekoristenih motora sa kucistem od kosilica na guranje, to im je valjda sluzilo kao donor za ono kaj najvise odlazi a motori u smece
Aku trimer je nov nekoristen, problem puknuta zica na motoru. Problem rijesen, napravljena piksa koja nedostaje i testna kosnja odradena super
Cekic busilica radi ali proizvodila cudne zvukove, ubodna pila zacvikala a na oba alata uzrok potpuno suhi mehanizmi, znaci suvo ko barut. Nakon podmazivanja busilica se vise necuje, radi savrseno da ju milina slusat. Na ubodnoj zacviko mehanizam jer je iso na suho, pobrusio mjestio cvikanja i natrpo masti prekomjerno koja je kasnije u probnom radu izbila na sve moguce rupe al neka, visak je izaso a ostalo onolko kolko treba.
Svaki dan pomalo cackam oko toga, pijem kafu i popravim alat za 0kn, bas me vesele takve sitnice vise nego nekoga velike stvari