Nisam pisao neko vrijeme, freza sa otpada je upalila, nista ne lupa sve radi sve je ispravno ali je u meduvremenu raskopana jer predpostavljam da je dugo stajala, trebalo je karb ocistit, ulja u motoru je bilo duplo previse zato je i dimila na auspuh extremno ( 6 dcl ide u masinu a ja istocio preko litre ) Raskopo getribu i to moram predihtat di je curilo ulje te takoder ulje u kvacilu i u reduktoru promjenit. Za sad to stoji jer imam nekog drugog vaznijeg posla a u meduvremenu sam vec nekoliko puta bio na otpadu i donio svakakvih stvari.
Parksajd brusilicu 125mm sa neispravnim prekidacem ( sutra idem u servis po novi i imat cu ispravnu brusilicu )
Jos jednu iskrinu brusilicu bez stitnika i sa odrezanim kablom kojeg sam pak ja odcviko na otpadu sa neke pumpe i preslozio tu a brusilica skroz ispravna...
Mina termogrupu
Nekoliko tokarskih nozeva
12.5mm svrdlo novo nikad koristeno
Opet naso skare za lim ( nabrusio ih u meduvremenu sad rezu papir bolje od kucnih skara a kamoli tek lim )
Okretac za nareznice sa M11 nareznicom u sebi ( ocajno izgleda na prvu al kad sam ga osmirglao skroz druga prica )
Plocu 5mm i cca fi 200 samo za jednu jedinu namjenu, posto nemam nigdje u garazi savrseno ravnu plohu na koju bi stavio šmirgl papir i nekaj ošmirglao ova ploca ce sluziti tome
Šmirgl je takoder sa otpada
Badelov đepni nožić - otvarač za pivu
Novi nekoristeni pistolj za gorivo, nije kao na benziskim pumpama al je odlican za kucnu upotrebu i vec znam kome cu ga utopit. Imam jednog lika kaj se bavi na veliko poljoprivredom pa doma na tavanu skladisti 3000L nafte za traktore a toci ih slaufom i slobodnim padom, kad mu donesem pistolj brijem da bu presretan
Duct tape ili kak ju ja zovem patka traka
Preko 6 metara zeljeznih profila od kojih cu si napraviti home made prešu od 20T ( makar jednu vec imam al ovo cu radit iz fore )
I za kraj najsretniji sam bio kad sam iskopao u hrpi smeca ovu staru fancy vjesalicu. Inace po doma nosim jednu staru jaknu koju je zena vec 3x bacila u smece a ja ju 3x izvadio iz smeca jer mi je odlicna za po garazi a ne zalim ju zmazat niti ogulit a pak je tolko losa da ju ne zelim ni drzat u kuci nego stoji vani na čavlu a da ne visi na njemu sad ljepo ima svoje udobno mjesto ( dok opet ne zavrsi u smecu al kad me nebu doma 🤣 )