Ma koji skuter, boje su baš primjerene i dobro ti stoje... Jer potpuno crna i nije baš najsigurnija na cesti...
A za skutere i sportive su primjerenije neke vrišteće boje...
Još samo uložit u donekle pristojne moto hlače, i sve je tu, jer vidin da su bisage i sissy bar već stigle...
Moj prijedlog bi ti bija lagana vožnjica put Karlovca do Noveme Nove, i probanje te kupovina SPOOL Kirk hlača, 650,00 kn za keš... Crne su, baš kakve ti voliš...
http://www.novema-nova.hr/galerija/displayimage.php?album=101&pos=0I ako ti štitnici za kolina budu 'plesali', napravi iznad i ispod štitnika, sa zadnje strane dodatak od malo šireg crnog laštika sa vrhom od grube strane crnog čička, a ispod njega ušiješ veću trakicu sa fine strane crnog čička... Tako kad se ne voziš, otpustiš laštik i zalipiš grubi čičak na fini tako da ne zateže... A kad se voziš, zategneš laštik i zakačiš čičak, iznad i ispod kolina, tako da se štitnik ne može pomaknit zlu netrebalo... A kako je sve crno, minimalno će se cila ta konstrukcija primjećivat sa zadnje strane... Jer, ako ti se u padu i klizanju štitnici pomaknu, to ja ka da ih i nemaš... Zato uvik govorin, dooobro probat jaknu prije kupnje, mora bit knap, štitnici moraju bit na pravim mistima, i nesmiju 'plesat'...
U svakom slučaju, jedva čekan i sam malo put pod kola, pa da se vidimo i uživo...
E, i ja nebi bija ja, kad nebi i još nešto preporučija... Pogotovo za one koji idu na duži put češće (čitaj: Gene)...
Kornjače su dosta skupe, ali postoji i malo povoljnija alternativa od IXS-a... U biti, to je bubrežnjak koji je povišen i preko leđa... Nije loša kombinacija ispod moto jakne jer većina moto jakni ima spužvu na leđima koja dobro upije udarac, a IXS Turtle Pro II doda i čvrstu zaštitu protiv oštrijih rubova i proboja, te dobru pdlogu za produženo klizanje... Nosi se umjesto bubrežnjaka, i košta u Šepića 345,00 kn... Ima ih od 7 i 8 segmenata, pa se u kombinaciji sa različitim veličinama može pronać dovoljno dobra mjera za većinu ljudi... Nema CE certifikat, ali je više nego duplo povoljnija od pravih kornjača, ne ide preduboko na trticu šta na skuterima i cruiserima može smetat, a opet za zlu netrebalo dobro dođe...
http://www.motooprema.hr/default.asp?r=1&g=14&p=52