... neko im postavio pitanje Baotianu Tanco skuteru i server pao....
...takve sam ja sreće....kad me napokon prime na svijetskutera forum..on crkne ( tako i cigo, taman naučio magarca da ne jede, a on crko)
....mislim da je uzrok katastrofalni sukob moderatora oko pitanja - da li je Neva Tolle ministrica pravosuđa ili ne....
...i Austrija je propala ( lipo li je nama Dalmatincima bilo za vrime Kuk cara i kralja Franje ( ne , Tudjmana..nego Josifa))...a što ne bi nekakav opskurni forum koji se nitko normalan nije mogao prijavit......
...čujem da ih je kupila Alpina...i odskora se počinju baviti striktno motornim pilama, bez dva kotača i aftermarket auspuha......
...fašizam je pobijeđen u II svjetskom ratu...a sad napokon i njihov zadnji SS bastion.( za ustašoidne homunkuluse - Plehan) ...forum svijetaskutera....vod [ScooterTunners] združen s =NoN=Makarskom prvi izvjesio zastavu pobjede....Coky u bijegu (Vatikan) ..LeBanner kukavicki izvršio suicid...ostali moderatori uhičeni.....
možda nije smiješno..ali ja se valjam po podu od smijeha i već sam zgazio dva hrčka...šta mogu takav sam...( i zato me nisu primali tjednima i mjesecima na svijet skutera)