Općenito > Propisi
Pitanje: Voznja bez vozačke s registriranim motorom ?
3alfa3:
--- Citat: blueberry - 30 Svibanj, 2013, 14:54:55 --- a alfa nek me slobodno banna ili neznam sta samo ce se pokazat kakv je
--- Kraj citata ---
Bannat ce tebe drot na cesti ili sudac(tkinja) ;D
--- Citat: silvio - 30 Svibanj, 2013, 19:12:01 ---decki samo cu vas podsjetit da se zapitate dal ste i vi bili jedini od vozaca bez vozacke u nasim godinama? ako i niste,razmislite opet,jer su svi bar probali đir,dva,tri
--- Kraj citata ---
Nisam
neuromaniac:
--- Citat: 3alfa3 - 29 Svibanj, 2013, 14:20:31 ---Kratko i jasno - bez vozacke nemas kaj radit na cesti. Boli me k**ra* koliko dobro znas vozit. Bez vozacke se moze vozit po stazi pa tam pokazujte vjestine, al na javne prometnice - ne
--- Kraj citata ---
Upravo to , bez vozačke nemaš što raditi na cesti. Samo ugrožavaš sebe i druge.
Sa tom tvojom logikom da se vozaš bez vozačke djeluje kao da smo mi kreteni što imamo vozačku kad motor ide i bez nje, zar ne?
--- Citat: silvio - 30 Svibanj, 2013, 19:12:01 ---decki samo cu vas podsjetit da se zapitate dal ste i vi bili jedini od vozaca bez vozacke u nasim godinama? ako i niste,razmislite opet,jer su svi bar probali đir,dva,tri
--- Kraj citata ---
Jedno je probati po ulici par metara a drugo je aktivno se voziti bez vozačke.
blueberry:
--- Citat: neuromaniac - 30 Svibanj, 2013, 19:27:35 ---
--- Citat: 3alfa3 - 29 Svibanj, 2013, 14:20:31 ---Kratko i jasno - bez vozacke nemas kaj radit na cesti. Boli me k**ra* koliko dobro znas vozit. Bez vozacke se moze vozit po stazi pa tam pokazujte vjestine, al na javne prometnice - ne
--- Kraj citata ---
Upravo to , bez vozačke nemaš što raditi na cesti. Samo ugrožavaš sebe i druge.
Sa tom tvojom logikom da se vozaš bez vozačke djeluje kao da smo mi kreteni što imamo vozačku kad motor ide i bez nje, zar ne?
--- Kraj citata ---
Jedno je probati po ulici par metara a drugo je aktivno se voziti bez vozačke.
--- Kraj citata ---
samo da se razumijemo... nemam namjeru se cijeli zivot vozit bez vozacke,
ali kad budem zadovoljavao uvjete (godine) da polozim vozacku to cu i napravit ali do 18-e mi samo mozete pozeljet srecu :DD
Alfa, ispricavam se ali stvarno sam bio ljut i zivcan ... SORRYYYYY :dontknow:
jakovmaras:
mislim da bi 80% skuterasa koji nemaju vozacu islo polaagati da je cijena vozacke manja . danas a1 kategorija je preko 6tkn . i kad polozis opet imaas zezanja sa policijom oko svacega . mozda je cak bolje da neki nemaju vozacku jer na cestu izlaze sa strahom a sa vozackom bi izasli samouvjereno i ugrozavali sebe i druge
roc:
Sve ti je to kao uredu vožnja bez vozačke i to... Samo zamisli da ti skriviš sudar ili ti netko ne provjeri mrtvi kut i padneš s motora ( ne svojom krivicom) i nemaš vozačku i eto ti velika sranja...
S foruma su ljudi tako padali ne svojom krivicom, pa mislim da je i Alfu tak neka ženska pokupila....
Radi šta hoćeš, samo sam ti htio malo otvorit oči :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju