Općenito > Propisi

Pitanje: Voznja bez vozačke s registriranim motorom ?

(1/7) > >>

blueberry:
Pozdrav, ovako kako sam danas s prijateljem pricao o tome kako cu vjerojatno stavljati 180 masinu na 50 ili
prodat cijelog 50 i kupit 180 , na to mi je rekao da sam glup jer sta god napravio kazne su po novom nekakvom zakonu po 1.000 € za to ako nemas vozacku dozvolu,
a i rekao je da su ubojite kazne ako te ulove da na maloj regi ides vise od 50km/h ??

Ja sam sad skroz uronuo u strah ali i u pad motivacije za voznjom motora uopce..

Naime ja sam maloljetan i imam 16 godina s time da nemam vozacku..

Sta vi mislite, sta bi bilo pametnije, da prodam 50 i kupim 180 cijeli s papirima
ili da na ovu ramu pripasem 180 ?
a i neznam kako bih prolazio tehnicki sa tom masinom... neznam ni kakve blokade uopce postoje za 180

Stvarno neznam vise nista, skroz sam demotiviran... samo mi jos fali da me klepnu i 1.000€ da im placam.

A TAKO SE ZELIM VOZITI PREKO LITAA JAOO  :'( :'( :'(

Sever:
nije neka utjeha ali ja sam 100% uvjeren da bi ti prije progledali kroz prste s urednim 50ccm  nego nekom kemijom ili pak 180ccm

bar je tak kod mene bilo , vise puta susreti s policijom uredno bez vozacke i rege i nikad problema  , sad imam vozacku al je skut svejedno neregan  :D

Edit:  ljepo sredi 50 ccm , regaj ga imaj svu opremu  i manja je mogucnost da te #ebu :)

MarinM:

--- Citat: Sever - 28 Svibanj, 2013, 22:12:10 ---nije neka utjeha ali ja sam 100% uvjeren da bi ti prije progledali kroz prste s urednim 50ccm  nego nekom kemijom ili pak 180ccm

bar je tak kod mene bilo , vise puta susreti s policijom uredno bez vozacke i rege i nikad problema  , sad imam vozacku al je skut svejedno neregan  :D

Edit:  ljepo sredi 50 ccm , regaj ga imaj svu opremu  i manja je mogucnost da te #ebu :)

--- Kraj citata ---

HAHAHAHAHAHAAH

da mislim da te nece zaje previse ali ovisi o panduru i njegovoj nadrkanosti taj dan  :icon_thumright:

blueberry:

--- Citat: Sever - 28 Svibanj, 2013, 22:12:10 ---nije neka utjeha ali ja sam 100% uvjeren da bi ti prije progledali kroz prste s urednim 50ccm  nego nekom kemijom ili pak 180ccm

--- Kraj citata ---

ali meni nije jasno kako 50 ljudi s foruma koji imaju 180 cc na ramu 50 prodju uredno tehnicki i tako se voze po gradu, i kako ih bas nikad murija nije klepnula ?

sad ni sam neznm vise sta da radim mislim da bi bilo bolje da uzmem komplet 180 bez kemijanja to uredno regam, i tako se vozim bez vozacke, vjerovatno ce mislit da neki ozbiljniji stariji covijek vozi tu pilu a ne neki klinjo od 16god.  :laughing7:

s 50 cc mi je dosta za*ebancije vise.  :angry7:

ako nista od toga ili projekta, ili 180 (odnosno ako se dokaze da su kazne takve kakve jesu) izgleda da cu 50 morat sredit  :sad3:

MarinM:
Sta je skuter uredniji i izgleda normalnije manje su sanse da te uhvate,ako te toga trta stavi kofer i original nosac tablice skupa sa velikim vizirom napred... pa nece te nikad zaustavit hahahahha  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju