Općenito > Propisi

Pitanje: Voznja bez vozačke s registriranim motorom ?

<< < (3/7) > >>

3alfa3:
Kratko i jasno - bez vozacke nemas kaj radit na cesti. Boli me k**ra* koliko dobro znas vozit. Bez vozacke se moze vozit po stazi pa tam pokazujte vjestine, al na javne prometnice - ne

MarinM:
Nikakve vjestine,normalna voznja..u neku se ruku i s vama slazem jer zasto bi ovi koji ne plate vozacku isto bili na cesti s ovima koji plate ali sta sad...uvjek se vozilo i jos ce se vozit bez vozacke ljudi tu nema spasa....

blueberry:
marin i ouc aur
puno vam hvala jer me barem razumijete .
ja ne mislim sad svaki dan ic do karlovca bez vozacke nego voznjice po kvartu i eventualno 2-3 kvarta dalje znm vozit i nije mi prvi motor dase razumijemo a nisam ni jedan od onih kojima tatica ili mamica kupio motor jer je proso s 4 8 razred.

sve sam sam zaradio i sparao za motor tako da ovakve komentare kao od alfe i maestrala cisto nabim na ku**c

eto da se razmijemo a alfa nek me slobodno banna ili neznam sta samo ce se pokazat kakv je

pozz pusa sa sp180 ;)

i marin i ouc air platim cugu ako se ikad sretnemo
zato sto ste mi sad digli raspolozenje i maknuli me tog straha Hvala ekipa ;)

f15rr:
E sinko stvarno nije u redu i nema potrebe za vrijeđanjem ostalih forumaša.Ne moraju ti bit po volji ali opet moraš imat malo kulture.Sretno sa skuterom ;)

silvio:
decki samo cu vas podsjetit da se zapitate dal ste i vi bili jedini od vozaca bez vozacke u nasim godinama? ako i niste,razmislite opet,jer su svi bar probali đir,dva,tri

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju