Općenito > Propisi
Pitanje: Voznja bez vozačke s registriranim motorom ?
silvio:
tehnicki prolaze preko veze ili 100 kn u prometnu
ako vec oces jace a jeftiniju regu najbolje 125 sa papirima ali 180 masina
svi kazu da se prvi put mozes izvuc sa sudskim ukorom (neznam iz svog iskustva)
imas 16 godina,polako budi sretan da bar nesto vozis i da nije mrtvi kinez koji ide 50,imas vremena za jace stvari :icon_thumright:
vx...:
ako si maloljetan kao što si rekao, nisi do sad bio kažnjavan i imaš regan motor bio on 50, 125, 180 ako te policija zaustavi budu te poslali na sud i tamo će ti dat sudski ukor i reć da to više ne radiš, e onda ako baš nemaš sreće pa te opet zaustve opet će te poslat na sud i tamo ako ćeš imat sreće bude ti sudac/tkinja opet dala ukor što je drugi i poslije toga jedino možeš dobit dosta visoku kaznu. Govorim iz vlastitog iskustva za ova dva ukora jer sam ih dobio dok sam bio maloljetan, vozio sam gileru vx 125 reganu i nisam imao vozačku.
Maestral:
I onda se ljudi cude zasto je stvorena negativna slika o motociklistima. Katastrofa :sad3:
Ja bi te za uho pa u maloljetnicki pritvor na 24 sata pa bi bio mir.
A i te roditelje fakat ne kuzim.. :angry7:
OUC AIR:
--- Citat: Maestral - 29 Svibanj, 2013, 13:35:00 ---I onda se ljudi cude zasto je stvorena negativna slika o motociklistima. Katastrofa :sad3:
--- Kraj citata ---
,
a ovi sto tuku siluju pljackaju ubijaju s njima isto lagano u pritvor i sud
ili kaj .... mozda na lomaču daj pusti decka da uziva pa da ga zaustave s R1 NEMORA PLATIT KAZNU JER JE
MALOLJETAN DA GA SVAKI DAN U GODINI ZAUSTAVE NEMORA NI KUNE DAT !!!!!!!!!!!!!
SVE SE RJESI NORMALNO DOBROTVORNIM RADOM PLACANJU U VISE NAVRATA ILI KAD SE ZAPOSLI
DA NAPRAVI LIMIT OD 60000 KN nece mu doma doc pljenit stvari jer nije nikog ostetio nemojte me ucit jer sam sve to proso i prolazim .... :sad3:
MarinM:
--- Citat: Maestral - 29 Svibanj, 2013, 13:35:00 ---I onda se ljudi cude zasto je stvorena negativna slika o motociklistima. Katastrofa :sad3:
--- Kraj citata ---
Ne,negativna slika je zbog seljacina koji divljaju,voze ko debili bez kaciga,svjetli,praznom kosturu bez plastika i ostalom,neznam zasto svi tako razmisljaju..... ja sam siguran da ima ljudi bez vozacke koji su 78 puta bolji vozaci od nekih sa vozackom..nemozes gledat da nezna neko vozit ako nema vozacku -.-
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju