I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ma ne odustajem, ali ne treba mi mucak, reko sam ti... ili da se derem, mozda ne cujes...@master, u pravu si, sta bi tek bilo kad bih krenuo na dela :S :S :S
Ovaj mr j je papak nece alarm,prodat..papak
Citat: mali_odwaljiwac - 17 Ožujak, 2008, 22:55:04ma ne odustajem, ali ne treba mi mucak, reko sam ti... ili da se derem, mozda ne cujes...@master, u pravu si, sta bi tek bilo kad bih krenuo na dela :S :S :Ssve bi nas rasturio u biljaru
Citat: master_o_fight - 17 Ožujak, 2008, 22:58:20Citat: mali_odwaljiwac - 17 Ožujak, 2008, 22:55:04ma ne odustajem, ali ne treba mi mucak, reko sam ti... ili da se derem, mozda ne cujes...@master, u pravu si, sta bi tek bilo kad bih krenuo na dela :S :S :Spa sta mislis, zasto niko ne dolazi na t-portal?nitko nije tako spretan kao i ti sve bi nas rasturio u biljaru
Citat: mali_odwaljiwac - 17 Ožujak, 2008, 22:55:04ma ne odustajem, ali ne treba mi mucak, reko sam ti... ili da se derem, mozda ne cujes...@master, u pravu si, sta bi tek bilo kad bih krenuo na dela :S :S :Spa sta mislis, zasto niko ne dolazi na t-portal?nitko nije tako spretan kao i ti sve bi nas rasturio u biljaru
Lima bit ce pljuskanja...
Citat: mali_odwaljiwac - 17 Ožujak, 2008, 22:59:48Citat: master_o_fight - 17 Ožujak, 2008, 22:58:20Citat: mali_odwaljiwac - 17 Ožujak, 2008, 22:55:04ma ne odustajem, ali ne treba mi mucak, reko sam ti... ili da se derem, mozda ne cujes...@master, u pravu si, sta bi tek bilo kad bih krenuo na dela :S :S :Spa sta mislis, zasto niko ne dolazi na t-portal?nitko nije tako spretan kao i ti sve bi nas rasturio u biljaru
sako bu tu netko nekog pljuskao to sam ja ipak sam ja ovdje glavni i odgovorni urednik za svađanje.
Citat: master_o_fight - 17 Ožujak, 2008, 23:01:01Citat: mali_odwaljiwac - 17 Ožujak, 2008, 22:59:48Citat: master_o_fight - 17 Ožujak, 2008, 22:58:20Citat: mali_odwaljiwac - 17 Ožujak, 2008, 22:55:04ma ne odustajem, ali ne treba mi mucak, reko sam ti... ili da se derem, mozda ne cujes...@master, u pravu si, sta bi tek bilo kad bih krenuo na dela :S :S :Spa sta mislis, zasto niko ne dolazi na t-portal?nitko nije tako spretan kao i ti sve bi nas rasturio u biljaru ja spreman??? ono sto igram sa tobom, to je zagrejavanje.. piii