I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da možda je fulala pa pila iz save
malom odvaljivaču se odvalio mali dick dok je karao skut u auspuh bolji mu je nick:mali_odwaljeni
a znas oono, mali coek, veliki... bezte zene od mene da ne budete ppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppdobar si mrc, in si;)
Citat: master_o_fight - 27 Prosinac, 2007, 21:25:21malom odvaljivaču se odvalio mali dick dok je karao skut u auspuh bolji mu je nick:mali_odwaljenineam ja potrebe da se zadovoljavam na ZX-u ili dr glupostima...ajd odi drkaj na malossi rolne
Citat: mali_odwaljiwac - 27 Prosinac, 2007, 21:25:36a znas oono, mali coek, veliki... bezte zene od mene da ne budete ppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppdobar si mrc, in si;)a znaš ti onu breu laži su kratke noge
Citat: mali_odwaljiwac - 27 Prosinac, 2007, 21:25:36a znas oono, mali coek, veliki... bezte zene od mene da ne budete ppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppdobar si mrc, in si;)a znam ono: mali čovjek veliki kreten
Mrc je počeo slabo vidit... moga bi posjetit kod okuliste da ti pukne jednu klizmu
Citat: mali_odwaljiwac - 27 Prosinac, 2007, 21:28:06Citat: master_o_fight - 27 Prosinac, 2007, 21:25:21malom odvaljivaču se odvalio mali dick dok je karao skut u auspuh bolji mu je nick:mali_odwaljenineam ja potrebe da se zadovoljavam na ZX-u ili dr glupostima...ajd odi drkaj na malossi rolneda imaš pravo zx je preslab za tvoj k**ra* možda bolje neki ˝jači˝ auspuh tipa leo vince 70, yasuni c21 itd...