Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Mr J - 11 Prosinac, 2006, 13:14:01Citat: wyeshtitza - 11 Prosinac, 2006, 13:13:30pa nemrem vjerovat, nema me dan-dva i natučete mi 7 stranica... nema yebene šanse da bum to sve čitala... ajmo se fajtat... Daj im potvrdi da nisam peder... a kakvu ja garanciju imam da nisi da bi im mogla to potvrdit =)))e pa wi ste skroz na skroz opizdili, ovo je postao chat i to gay wannabe chat...
Citat: wyeshtitza - 11 Prosinac, 2006, 13:13:30pa nemrem vjerovat, nema me dan-dva i natučete mi 7 stranica... nema yebene šanse da bum to sve čitala... ajmo se fajtat... Daj im potvrdi da nisam peder...
pa nemrem vjerovat, nema me dan-dva i natučete mi 7 stranica... nema yebene šanse da bum to sve čitala... ajmo se fajtat...
jebga, oteglo se... ali nebi ni 10-ti dio da se Mr J toliko ne opire... istini...
Citat: wyeshtitza - 11 Prosinac, 2006, 13:28:38Citat: Mr J - 11 Prosinac, 2006, 13:14:01Citat: wyeshtitza - 11 Prosinac, 2006, 13:13:30pa nemrem vjerovat, nema me dan-dva i natučete mi 7 stranica... nema yebene šanse da bum to sve čitala... ajmo se fajtat... Daj im potvrdi da nisam peder... a kakvu ja garanciju imam da nisi da bi im mogla to potvrdit =)))e pa wi ste skroz na skroz opizdili, ovo je postao chat i to gay wannabe chat... Zar i ti sine Brute?
Citat: Mr J - 11 Prosinac, 2006, 13:32:18Citat: wyeshtitza - 11 Prosinac, 2006, 13:28:38Citat: Mr J - 11 Prosinac, 2006, 13:14:01Citat: wyeshtitza - 11 Prosinac, 2006, 13:13:30pa nemrem vjerovat, nema me dan-dva i natučete mi 7 stranica... nema yebene šanse da bum to sve čitala... ajmo se fajtat... Daj im potvrdi da nisam peder... a kakvu ja garanciju imam da nisi da bi im mogla to potvrdit =)))e pa wi ste skroz na skroz opizdili, ovo je postao chat i to gay wannabe chat... Zar i ti sine Brute? Evo vidiš, curu zove 'sine'... nemoš protiv svoje prirode, a Mr J...
vidim da potvrde pljušte sa svih strana... da nisi??
vješticu nazivat sinom, doista je perverzno, čak i kada se radi o muškarcima tvojih sklomosti!
nadjoh se u leglu turoperatora vidim... e dečki a zakaj vi toliko zapravo želite da on bude gay??? jel to zbog nekog od vas, da se nie možda netko zaljubio?
Citat: wyeshtitza - 11 Prosinac, 2006, 13:36:42nadjoh se u leglu turoperatora vidim... e dečki a zakaj vi toliko zapravo želite da on bude gay??? jel to zbog nekog od vas, da se nie možda netko zaljubio? Ma i ja sam na to pomislio... Ali sve me strah pitati...
Citat: filiplatinovicz - 11 Prosinac, 2006, 13:36:10vješticu nazivat sinom, doista je perverzno, čak i kada se radi o muškarcima tvojih sklomosti! možda njegovo nazivanje mene sinom ne otkriva njegove gay, već, možda majčinske instinkte i sklonosti =)))
Citat: Mr J - 11 Prosinac, 2006, 13:37:23Citat: wyeshtitza - 11 Prosinac, 2006, 13:36:42nadjoh se u leglu turoperatora vidim... e dečki a zakaj vi toliko zapravo želite da on bude gay??? jel to zbog nekog od vas, da se nie možda netko zaljubio? Ma i ja sam na to pomislio... Ali sve me strah pitati... Šta, bojiš se odbijanja, jeli...
mi ne možemo želit da bude, kad već je!
Citat: wyeshtitza - 11 Prosinac, 2006, 13:38:11Citat: filiplatinovicz - 11 Prosinac, 2006, 13:36:10vješticu nazivat sinom, doista je perverzno, čak i kada se radi o muškarcima tvojih sklomosti! možda njegovo nazivanje mene sinom ne otkriva njegove gay, već, možda majčinske instinkte i sklonosti =)))Mislis ocinske...
Je, je, onog drugog, pa si zato vratija avatar, da te vidimo i tako teže odbijemo... ko te nezna...