Gle pomiri se s tim,kaj da ti velim,nisi jedini s tim problemom,dobronamjeran savjet pošto se ne kužiš riješi ga se jer ovak samo gubiš živce i pare i puko buš kad-tad,il ga prebaci na karb
I na karb skuterima nisu problem veći servisi i takve stvari,diteha jednostavno treba kužit i znat ga u dušu.
znaci i ti mi savjetujes izbjegavanje problema, tj da zaobidjem
cek zakej da prodajem skuter s kojim sam presao 21tisucu bez problema, isao od zagreba do biograda i natrag s njim
i u svih ovih 10god(prvi vlasnik) mi trosi 2litre
kazes naserafi karb i nek trosi 4 litre dimi plavo iza
nhf kuzim ja dobronamjeran post sve 5, zelis pomoc da mi ukazes da nema tog mehe koj se kuzi u ditecha
al meni treba optimizma naddeee,, lazi mi
u svakom slucaju ni izvan moje glave na pameti mi nije prodavat skut koji me toliko sluzio nikad padano i niti jedne crtice
imam za sada dva rjesenja jedno je mehanicar u benkovcu a drugo u koprivnici dobio sam info da samo ta dva meha su ziher. tako ce i bit al po zimi
sada ima toplih dana skuter je samo poceo zezat preko noci, mora se na berbu u varazdin kako doc do tamo iduci vikend
a toplih dana ce jos biti
dakle mislio sam otic do kolko tolko nekoga tko se kuzi, jer svjecica bude crna ubrzo. dakle previse benge.iz kojeg razloga nek mi on kaze, mozda je sitnica. a mozda ce i ici generala al ne bih bas rekoa posot frend ima istog isto 2003 godina samo je on preso 40tisuca km ,bez problema