Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 24 Gostiju pregledava ovu temu.
Iskreno kaj se tice tih starih skutera to su kante za pare i kante za glavobolju. Atelier RebulIli djelova nema ili su u smece stanju ili pak je sve abnormalno skupo. difuzeriImao sam godinu dana skipera 4t i jako mi se svidio ali djelova kod nas nema barem ne da su ispravni i u normalnom cijenovonom rangu, a to sta hoceju ljudi danas za 2t bb to su cijene ko da je raden od heroina a ne starudija.
Citat: JogFromYamaha - 28 Studeni, 2024, 08:37:36Iskreno kaj se tice tih starih skutera to su kante za pare i kante za glavobolju.Ili djelova nema ili su u smece stanju ili pak je sve abnormalno skupo.Imao sam godinu dana skipera 4t i jako mi se svidio ali djelova kod nas nema barem ne da su ispravni i u normalnom cijenovonom rangu, a to sta hoceju ljudi danas za 2t bb to su cijene ko da je raden od heroina a ne starudija. 2T BB cijene kao da je napravljeno od zlata, a sve to za starudiju!
Iskreno kaj se tice tih starih skutera to su kante za pare i kante za glavobolju.Ili djelova nema ili su u smece stanju ili pak je sve abnormalno skupo.Imao sam godinu dana skipera 4t i jako mi se svidio ali djelova kod nas nema barem ne da su ispravni i u normalnom cijenovonom rangu, a to sta hoceju ljudi danas za 2t bb to su cijene ko da je raden od heroina a ne starudija.
Citat: jakabasej9 - 10 Ožujak, 2025, 11:09:56Citat: JogFromYamaha - 28 Studeni, 2024, 08:37:36Iskreno kaj se tice tih starih skutera to su kante za pare i kante za glavobolju.Ili djelova nema ili su u smece stanju ili pak je sve abnormalno skupo.Imao sam godinu dana skipera 4t i jako mi se svidio ali djelova kod nas nema barem ne da su ispravni i u normalnom cijenovonom rangu, a to sta hoceju ljudi danas za 2t bb to su cijene ko da je raden od heroina a ne starudija. 2T BB cijene kao da je napravljeno od zlata, a sve to za starudiju!ovo samo znači da nemaš para... jbg...
U kojim trgovinama ima za kupiti original za piaggio da ne tražim puno po internetu jel ima svega.