Pozdrav ekipa! Konačno uhvatio vremena za malo se poigrati sa sastavljanjem blokova!
A naptavih si i alat za semeringe postavljati, po uzoru na ekipu s foruma!
E sad kad stignem pomalo opet, jbg kad nemam vremena da to riješim u 2 dana....
Sve složeno prije mjesec i nešto, fino zdravo radilo bez onoga lupanja iz videa, ma da sad znam da nisam trebao sve mijenjati jer dobila je samo bolcna klipa po dijelu di ide igličasti. No od sklapanja i prve vožnje pa do sada imam vibracije koje se prenose cijelom ramom, ne sjećam se da su prije bile, ajmo reći do negdje 6k o/min, onda prestaju. Ne vidim gdje sam pogriješio. Jedino da probam odpustit osovinu koja drži motor za ramu pa je stegnuti dok sjedi netko na motoru, nez dal bi to pomoglo?
I još nešto, ubrzava super (normalno nakon razrade karika probano), no kad dođe do 60km/h na satu treba mu vječnost da dođe do 70 dalje jedva da može. Prije rastavljanja zakuca u granicu 80 gps je pokazivao 87 na ravnici. Sve u prijenosu je vraćeno kako je bilo. Pošto je sa 64 diznom prije raskapanja bila zeru svjetlija BR9ES, kupio sam Stage6 komplet dizni i stavio 72 sad. No nakon par vožnji s punim gasom dogodilo se slijedeće, ubrzava baš dobro do 60 (krepao mi KOSO rpm, čekam drugi iz Kine, poslali ga iz Budimpešte u Beč, pa sad na trackingu pratim što se događa), i onda neko gušenje evo zvuk, od 0 pun gas:
http://sndup.net/yfnkSc46 auspuh sa izvađenim katalizatorom i povarenim onim cijevima na grani, dell 17,5 igla A22 naređena da ide najdublje, 32 ler dizna, čok manual, nove brtve na karbu. Prijenos orginal, i 5,5g jasil rolice, uljna jedno 1,5mm preko crte našpanana. Polini plavo sivi filter, isto se ponaša sa limićem i bez, na čepljenje usisa prstom momentalno krepa, inače pali na zub. Da nije previše goriva i ulja, NGK gore navedene 2 u mjesec dana kao da su crknule, radi mi jedino sa Bosna 65 sad.... Što predlažete? Smanjiti diznu, igla?