@dario007 hvala na savjetima! Dobitna kombinacija, 5,5g rolice, polini crni (bezbojni) federi, oem centralni! Ide kako treba, zadovoljan startom i krajnjom.
I normalno da veselje nije dugo trajalo, razočarali me malo SA, sajla gasa baš za moj model skutera, došla sa drugačijim prihvatom bužira na ručku gasa (kemijanje - radi, ali nisam zadovoljan time). Bio mi puknut španer sajle na deklu, od uljne, drugi nije stigao sa sajlom, nigdje naći 5mm španer, nalazim 6mm i veće, od bicikla naravno (kemijanje - neki stari aluminijski, drži ali nisam zadovoljan. Maticu variomata mi poslali takvu da je veća od potrebne, Motorforce (a ukucan moj model skutera, još gledam da paše i na GP1, Nrg, Runner,i dobijem kiflu). Lošije mi pali s manualnim čokom,
, možda vratim el. sutra. Ostalo je ok, ali ova sajla baš me sekira.
Sutra ističe tehnički, stavio sam blokadu od @Corectora prema uputama. Kako i piše, kad je uključen samo br. 2 najbliže je 50km/h, no nikako ga ne mogu dobit na 50, ili 45 ili 60 po kazaljci. I dosta nemirno ubrzava, osjeti se da mu ubija iskru, ponekad puca iz auspuha, ponekad napravi buuuuu i opet krene. Bolje je kad se jako zagrije s isključenom blokadom, ali nije to to kako čitam po forumima, da radi perfektno, probam sutra još sa br. 3 podešavati.
Jbg, STP u NA je nadaleko poznata po rušenju za svaku sitnicu, vidjet ćemo sutra što će biti. Napravio sam prsten za vario 7mm širine, ako me sruše moram rastavljati opet, a tako mi se ne da još 2x skidati dekl. Još sam stavio i plavo ljepilo na navoj radilice pošto nisam dobio novu odgovarajuću maticu.
Je*o ih pas žabarski i milijun šarafa za poskidat plastike za izmjenu sajle i crijeva ulja.