Hvala na trudu, ali prije par sati sam naručio novi auspuh preko jednog poljskog web shopa. Izgleda ko drek na šibici pa vjerujem da će proći. Kod nas traže za takvog oko 350 hrk, a u Poljskoj je 17 eura. Nažalost dostava je 15 eura, ali uzeo sam još neke sitnice. Stavit ću ga za slikanje i mora proć. Ako mi se svidi možda ga i ostavim i prodam ovog zx-a jer se da homologirat za Yamahu, ali vjerujem da če ipak natrag na skut.
Još moram naći neke univerzalne led bijele stražnje žmigavce i onda na tehnički. Poslije zapalim svijeću na Kamentim vratima.
Jedino u Hrvatskoj je moguće da auspuh 14 godina prolazi tehnički, ali onda odjednom ne može jer se neko sjetio tražit papire nakon toliko godina. I ovaj spuh što sam uzeo je za Yamahu, ali je obični i izgleda ko Šeks nqkon kapljice, a to jedino na tehničkom prolazi. Po ovima n tehničkom skuter bi trebao u smeće jer se za njega više nigdje ne može kupit originlni auspuh jer je tvornica propala. Hvala ti na trudu, ali ja sam se odlučio za ovu opciju.