Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
U čemu je fora u HR ? Ne smije na tablicu ?
Samo info. Jel netko montirao kao zadnju gumu 130-70/13 na pia ili mina 50 blok ? Zanima me najveci promjer koji ide na blokove.
U HR nesmiješ bušit tablicu i na bilo kakav način oštetit tablicu. Ljepljenje bilo čega na tablicu smatra se krivotvorenjem isprava i nije prekršaj nego kazneno djelo.
Je li moram imat zaljepljenu "slicicu" tehnickog pregleda na skuteru?
ja koristim od pezoa remen pa sad ti vidi kak mi stoji u polutkama i kolko izlazi preko variomata promjera 100mm. Serijski yamaha remen il bilo koji te dimenzije je smece prekratko i za mrtvu serijalu kamoli za malo poslozen skuter
Citat: zvonkec92 - 08 Travanj, 2020, 22:53:15ja koristim od pezoa remen pa sad ti vidi kak mi stoji u polutkama i kolko izlazi preko variomata promjera 100mm. Serijski yamaha remen il bilo koji te dimenzije je smece prekratko i za mrtvu serijalu kamoli za malo poslozen skuterIsto ti tandrce remen koda je predug, koja je to dimenzija?
Citat: Jelly312 - 15 Travanj, 2020, 04:11:38Citat: zvonkec92 - 08 Travanj, 2020, 22:53:15ja koristim od pezoa remen pa sad ti vidi kak mi stoji u polutkama i kolko izlazi preko variomata promjera 100mm. Serijski yamaha remen il bilo koji te dimenzije je smece prekratko i za mrtvu serijalu kamoli za malo poslozen skuterIsto ti tandrce remen koda je predug, koja je to dimenzija?Nije predug, taman je kak treba bit 755 je duzina remena