Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Ljudi, svi na Scooter Attack, 15% popusta na sve proizvode!Da se fini popust dobit, na 300e imas 45e popusta!Cijene ostale iste kako su i bile prije ove akcije.Jedan Sport Pro mk2 za Pia je 130€.Sent from my iPhone using Tapatalk
Dal serijska Minarelli getriba ima ravne il kose zube na osovini od zadnjeg kotača?TnxNašao, ravne.Citat: dacerovs - 24 Prosinac, 2018, 12:23:50Ljudi, svi na Scooter Attack, 15% popusta na sve proizvode!Da se fini popust dobit, na 300e imas 45e popusta!Cijene ostale iste kako su i bile prije ove akcije.Jedan Sport Pro mk2 za Pia je 130€.Sent from my iPhone using TapatalkHoće tko šta od ZG ekipe il bilo koje druge? Fali mi još 50€ za free poštarinu.
Čemu služi ovo što je označeno crvenom bojom na top trophyu za minu lc ? Ovo zeleno je vijak za odzračivanje to znam
Citat: dell - 25 Prosinac, 2018, 21:17:32Čemu služi ovo što je označeno crvenom bojom na top trophyu za minu lc ? Ovo zeleno je vijak za odzračivanje to znamIndikator za temperaturu radhladne tekućine, a za slucaj da kit ide na recimo neki malaguti kojem je indikator na hladnjaku onda se rupa zatvori čepim koji je takodje dosao u kitu. Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Citat: dino73n - 25 Prosinac, 2018, 21:35:06Citat: dell - 25 Prosinac, 2018, 21:17:32Čemu služi ovo što je označeno crvenom bojom na top trophyu za minu lc ? Ovo zeleno je vijak za odzračivanje to znamIndikator za temperaturu radhladne tekućine, a za slucaj da kit ide na recimo neki malaguti kojem je indikator na hladnjaku onda se rupa zatvori čepim koji je takodje dosao u kitu. Sent from my Mate10pro using TapatalkPropogle ove zlatne nastavke u sredini slike hhsend from my love hhHvala
Naručivao sam i uzeo izgleda krivo ulje za getribu Uzeo sam Ipone Box 2 što je ulje za kvačila i mjenjače baš. https://www.ipone.fr/en/product/box-2/Dal je sigurno da to naspem u getribu ili da bolje uzmem neko drugo ulje? Šta uopće sipate u getribe?
ak je od litru prosljedi ga meni trebat ce mi za copera tam ide takvo ulje
Ja natocio onaj inin obicni hipenol 90