Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 11 Gostiju pregledava ovu temu.
sta je ovo? na aeroxu 2002g, ali koliko sam skuzio mijenjana je instalacija, novi tip brave je gorekoliko se sjecam to inace stoji desno od cdi-a, moj nema nosaca za to, pa ako netko ima slucajno sliku kako to inace stoji bio bih zahvalan radi sve uredno, samo sam radoznao cemu sluzi taj komad i jos sam nasao jedan konektor viska,u podrucju ispod cdi-a je, pa ako netko zna cemu on sluzi
Gdje stoji automat žmigavaca na novom runneru? Danas sam se vozio i negdje su mi spali vijci koji drže auspuh na nosaču skupa sa distancama,ništa kupio sam nove vijke i podloške,napravio distance,sad me zanima šta je najbolje napraviti da se to više ne ponovi? da kapnem malo loctitea za vijke ili što?
Kolko triba klipu da se razradi
Kojim redosljedom sloziti pumpu vode na piaggio 250ie. Kako onaj keramicki semering staviti?Sent from my iPhone using Tapatalk
Svako koliko se otprilike potrose rolice i klizaci na malosi multivaru vxr?
Nrg power, elek cok. Jel normalno da vrti do 5500 okretaja dok se ne ugrije, znaci minut otprilike
Primjetio sam da mi se na sf2 trese kazaljka brzinomjera... u cemu bi trebao biti problem?