I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 17 Gostiju pregledava ovu temu.
za slozit x9 125 na 200,triba cilindar i klip od 200,glava i bregasta ostaju od 125,rolice od 200 serijske samo,i getriba od 200? jel to sve? sta je sa karbom?
Citat: ajlavsrku - 04 Listopad, 2015, 01:28:28za slozit x9 125 na 200,triba cilindar i klip od 200,glava i bregasta ostaju od 125,rolice od 200 serijske samo,i getriba od 200? jel to sve? sta je sa karbom?bregasta od vxra!
Imam pitanje,frend mi ima na aeroxu malossi sport i u njemu klip sa jednom karikom mislim da od due plusa i sad ga zanima dali bi skuter bolje isao kad bi stavio original klip od malossi sporta sa dvije karike? Zahvaljujem
Citat: CekuL - 05 Listopad, 2015, 14:36:28Imam pitanje,frend mi ima na aeroxu malossi sport i u njemu klip sa jednom karikom mislim da od due plusa i sad ga zanima dali bi skuter bolje isao kad bi stavio original klip od malossi sporta sa dvije karike? ZahvaljujemDvije karike bolje drze kompresiju na manjim okretajima sto znaci da ce imat bolji start i ubrzanje.
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!