Jel bi se moglo stavit kvačilo od nekog boljeg skutera, recimo piaggio zip 4t, na baotiana? jel bi dobio nešto s time?
Nema pomoci, vidim da imas 82cc kit tak da mu snage na nizima ne fali. Radije investiraj u bolji variomat
Za dobar start bitno je da je remen visoko u polutkama, a tvornicka dimenzija remena daje ok rezultat.
Druga stvar je ak ti je kuplung potrosen ili ak su federi oslabili pa starta na preniskim okretajima. Pase ti kuplung od peugeota, piaggia, honde, kymca i mozda jos nekih. Ne pase od minarellija i 2t kineza. Za morinijev kuplung ne znam dal pase.
Ne paše od morinija(aprilijinog morinija).
S kuplungom nebudeš ništ dobil, niti sa tvrđim federima, pogotovo na 4t koji radi dobro od niskih okretaja.
Eventualno zamjenit centralnu oprugu i tjt. Naravno i neki bolji variomat ako nemaš.
Drnda ja sam takav da cu uvek tociti najkvalitetnije. Motul 710 je bio u njemu ali sam cuo da je bolje 800?
710 bez beda
Intresuje me da li je iko imao iskustva sa Motoforce V2 variomatom,kako se pokazao ? Kvalitet,poboljšanje snage,dugotrajnost ?
Konkretno planiram ga staviti na piaggio agregat,isplati li se ?
Vjerojatno kopija nekog poznatijeg(Polini, Malossi, Stage 6).
Dal vjerna ili ne, sumnjam da ti bude neko sa foruma to rekel, jer se ne sjećam da ga je neko imal.