Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 29 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: bottled - 04 Rujan, 2013, 12:22:49Mislim na 2extreme marka variomata da li valja icemu i koje valjke preporucujes? Centralni nije mjenjan, skuter je 2003. godište i prešao je oko 23000km što je malo za te godine, ali sto se kuplunga tiče neznam cak jel do njega jer nisam neki mehaničar, znam onako ponešto, ali kad dam gas ne krece odmah nego nakon sekund-dva sto me nekad zna na semaforu zajebat jer mu nekad treba i duže... Znaš li možda što je uzrok da mi motor lagano gubi pa opet prima gas, to mi je najviše izraženo uzbrdo? Zajebi taj variomat, možda je kopija multivara pa se ok pokaže, ali ne vrijedi riskirat s parama, kad se za 300 kn nađe malossi ili polini vario.Zamjeni centralni i ostale potrošne stvari u prijenosu, pa vidi.Pogledaj prirubnice dal su ispucane, semeringe radilice itd.Ako se ne razumiješ, radije odvedi u servis ili nekom majstoru, ako kažeš da se ne razumiješ baš.
Mislim na 2extreme marka variomata da li valja icemu i koje valjke preporucujes? Centralni nije mjenjan, skuter je 2003. godište i prešao je oko 23000km što je malo za te godine, ali sto se kuplunga tiče neznam cak jel do njega jer nisam neki mehaničar, znam onako ponešto, ali kad dam gas ne krece odmah nego nakon sekund-dva sto me nekad zna na semaforu zajebat jer mu nekad treba i duže... Znaš li možda što je uzrok da mi motor lagano gubi pa opet prima gas, to mi je najviše izraženo uzbrdo?
zanima me idealna masa rolnica za yamahu minareli ac (poznatija kao yamaha rex, rexy kako god ) jer vidim po forumu neki govore 4.7 neko kaze izmedju 4 i 5 grama dok neki tvrde da nebi smjele prjeci masu od 4.5g, 4.2 itd
Jel zna tko gdje se nalazi regler na sportcityu 50 ?
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
da nije žarulja hahah