Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Hvala na odgovoru ali ipak ne stavljam sa plastičnim nego bakelitnim vijencom...
Gdje ima za kupit orginal piaggio remen? oznake 20026 PIAGGIO 436864/7
https://streamable.com/86ebbMoze pomoc ljudiOdvezao motor na servis, vratio se i ovako lupa u prijenosu, sto je to ako zna netko??
Peza kao zgewindani Lamborgini
Upali sad iz prve i sve normalno. Probalio sam da se ovo desava kad je motor ledan i kad je pun rezervoar. Sent from my iPhone using Tapatalk
Citat: Vladimir67 - 17 Kolovoz, 2019, 12:38:36Upali sad iz prve i sve normalno. Probalio sam da se ovo desava kad je motor ledan i kad je pun rezervoar. Sent from my iPhone using TapatalkZnaci desava se iskljucivo kad je rezervoar pun. Majstor uzeo da prica da je pumpa od goriva sto kosta kaze 250. Malo se jos raspitah i svi ostali mi kazu da je problem vakum. Drug koji je imao isti problem kaze promijenio vakum i od tada godinu dana vozi bez problema. Je li tesko promijeniti to i koliko kosta? Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Citat: Vladimir67 - 08 Rujan, 2019, 20:01:44Citat: Vladimir67 - 17 Kolovoz, 2019, 12:38:36Upali sad iz prve i sve normalno. Probalio sam da se ovo desava kad je motor ledan i kad je pun rezervoar. Sent from my iPhone using TapatalkZnaci desava se iskljucivo kad je rezervoar pun. Majstor uzeo da prica da je pumpa od goriva sto kosta kaze 250. Malo se jos raspitah i svi ostali mi kazu da je problem vakum. Drug koji je imao isti problem kaze promijenio vakum i od tada godinu dana vozi bez problema. Je li tesko promijeniti to i koliko kosta? Sent from my VOG-L29 using TapatalkPumpa goriva i vakum pumpa ti je isti k**ra*Sent from my VOG-L29 using Tapatalk