Sta te zanima, prednja ili zadnja kocnica?
Za prednju stavi opleteni lajtung, a ako se ne zadovoljos s organic plocicama onda idi na sinter smjesu. Ja koristim sintera na starom runneru s opletenim lajtungom i to koci bolje nego neki oversize s organi. smjesom. Sinter ti koci jos bolje kad se zagrije, recimo drugo kocenje nedugo nakon prvog ce biti jace.
Za jos vecu silu kocenja, uzmi si one poluge kocnica s ebaya sto svi furamo. Ako ti je potrosen potisni dio na polugi kocnice, onda ces imati slabiju kocioni silu, to se hoce.desiti na serijskim polugama.
Ovisi isto o razradjenosti klipova u celjustima i gumicama.
Iza preporucujem samo standard, odnosno organic smjesum stavio sam sinter iza, ali prezestoko koci i nemam dobru kontrolu kao sa organicom, jer kad se zadnji malo ugrije, prejakp ga ugrize i blokira mi kotac, uglavnom teze se dozira kocenje.
Ako te zanima swap, onda od Aprilie SR s piaggio masinom uzmes disk, celjust, felgu ili glavcinu jer imas model s glavcinom na koji ide disk, i model na kojem je disk direktno na felgi. Oba pasu. U tom slucaju imas 190m disk. Ali za to vec moras biti extreman fan, jer dobra prednja rijesava gotovo sve.