I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
A bas ti je baksuzan, stalno neki kvarovi. Sad ne znam jel do majstora il je do skutera http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,109418.200.html
Peza kao zgewindani Lamborgini
Ne bih spajao da vent radi non stop nego da se pali po potrebi. Da li bi bio sposoban za ohladiti masinu u situacijama tipa voznja u koloni od semafora do semafora, glupiranje po parkingu i slicno, to me zanimalo.Edit: odustao sam od te ideje jer sam shvatio da postoji mogućnost da voda dođe do ventilatora pošto je na runneru hladnjak dole kod gume. Bacam se u potragu nekog ventilatorčeta iz moto svijeta. Mislim da na trenutnoj lokaciji hladnjaka nema šanse da uglavim onaj od spa jer bi udarao u rezervoar goriva. VX ima duplo veći hladnjak i ventilator je postavljen gore u gornjoj zoni (jer tu jedino stane) a moj hladnjak je dole. Nisam pametan, bilo bi dobro kad bi naletio neko ko je to već isprobao pa da napiše koju
Piaggio blokovi pucaju i minareli. Zato oni koriste support arm. Peugeot blok nikada pukao nije , to je vjecan blok i zato on ne koristi support arm i ne otezava masinu bezveze. Francuz radi blok od kvalitetnih materijala a ne ko cigo od marinije sa otpada.Samo Francuz, kupi francuza