Mjesas pojmove,pregledao sam video,skuter ti se gusi,ne trokira.
Pregledas sve moguce falseve,ako kazes da curi kod dekla paljenja,pregledaj semering radilice,nadalje airbox i usisnu granu.
Malo je previse kisika u zraku kad je vani hladno,pa ti se ljetne i zimske postavke mijenjaju.
Inace se karb stela diznama,iglama i pozicijama.Moze posluziti i ovo sto SF2freak kaze,a mozes i smanjiti ulaznu rupu u airbox,nije pravilno,ali je laksi i brzi nacin.
Moj savjet je da cok ne prestelavas,jer on ne sluzi da nadomjesti losu postavku karba,nego za hladni start i mora biti u granicama ili blizu njih.Naravno tu se neka nijansa dobije sa finim stelanjem i to je individualno kako kome pase i kako i u kojim uvjetima se koristi.Naravno nakon njegovog iskljucivanja ti opet imas problem.
Ono sto ti ja preporucam je podizanje igle za zub i glavne dizne 3-5 br ili nesto od toga,morat ces probati koja kombinacija ti bolje radi.Naravno prije provjeris da nemas negdje kakav fals.
Cok ti tvornicki ide na 19mm,to si stavi kao pocetnu tocku kad ides u stelanje. 20mm je siromasnije,odnosno krace,a 18mm duze i bogatije od 19mm