Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Peza kao zgewindani Lamborgini
Evo stavljao sam drugu svjecicu i nece!A jel ima neko konkretan odgovor do cega moze biti da je promjenio zvuk!Znam da kad ima viska vazduha na aiboxu da se promjeni zvuk ili kad se skroz skine airbox!Kakav je zvuk kad odu karike?I imal sanse da jos nesto bude?A kompresija kao da je oslabila!Prstom sam zacipao al ne izbija kao prije!
E bas tako...Znaci karike?Evo rastavljam sad karb i onda nema sta moracu rastavljat cilindar i gledat karike!Nego najvise me brine to sto moram prosut vodu iz sistema tj permant jer kad sam prosli put skidao i vracao vodu u sistem je propisala vodena pumpa a i njih puno kaze da poslije zamjene tecnosti u sistemu propisa!To me najvise brine jer od jednog posla cu napravit sebi troska 400kn ako propisa
Imam nove brtve sve.Uzeo sam set zadnju put kad sam uzimao dijelove.A dobra ne dobra ona kad propisa nije bitno jel bila dobara ili nije.i prosla je bila dobra pa je propisala kad sam mjenjao vodu u sistemu.I cudna mi je jedna stvar sto su karike tj ako jesu karike riknule cudno mi je to sto su zamjenjene i karike i klip na mozda 7tkm a sad ima nepunih 12tkm.A najgore ce bit ako to sve rastavim i ne nadjem kvar opet
Inace bi se u skutere trebalo stavljat skoro cisti antifriz a ne vodu jer to sjebe dosjede gumica.
Da pokusam uhvatiti sav antifriz iz sistema i njega opet vratit?Ali mislio sam kad ispustim svi vodu iz sistema opet uzeti i nasuti u pumpu mali dio antifriza cisto da nije suha dok bude stajala.A to za karike nije problem ni promjeniti i sve al jel mozete reci do cega bi to moglo biti jer nema svrhe da zamjenim karike a ne znam uzrok i opet se desi nakon npr: 500km da riknu opet. sta jos da provjerim?