Evo da napišem zadnje dojmove posto smo napokon prošli vikend isprobali FR4 vario........ a i neće me biti par dana pa da podjelim iskustvo
Nismo radili nikakva mjerenja jer smo smatrali da nije potrebno, uglavnom variomat radi najlakše rečeno "čudno" na startu je dosta lošiji od Polini varia, osječaj je kao da krećeš autom iz 2. brzine, na ubrzanju digne okretaje pa spusti pa ponovo digne, znači pada u rupu kao i serijski, toga svega s Polini variom moram priznati nema, proizvođač je tvrdio da se samo stave rolice koje dođu i to je to, da ne reagira na težinu kao obilčni variomati, međutim to se nije pokazalo tako, uz olakšavanje rolica smo dobili malo bolje performanse ali opet to nije to, sa lakšim rolicama kasnije ode u prevelike okretaje.........nekako mi se sve više čini da je ovo jednostavno "touring" vario, za ljubitelje dužih vožnji gdje do izražaja dolazi njegov učinak a to je mirniji rad i manja potrošnj, makar volim vožnju na duge staze, moram priznati da ipak to nije ono što bi prevladalo kod mog odabira
Toliko od mene a neka steef doda svoj stručni komentar ako sam što zaboravio ili sam krivo objasnio
Ovdje dalje pišite ako kog zanima nešto vezano za FR4, a ja otvaram novu temu jer idući tjedan očekujem novi inovativni vario na test, nadam se samo da će dojmovi biti bolji