Prvi dojam je ok, pomalo zbunjujuc
Znaci ono sto je definitivno skuter puno manje vibrira, onaj osjecaj vibracije pod nogama gotovo da ne postoji, nemogu vjerovati da je standard i Polini vario prenosio toliko vibracija....na dodavanje gasa i kroz ubrzanje okretaji su manji za cca 1000-1200 RPM sto na kraju rezultira sa manjom potrosnjom a to je pokazalo i putno racunalo....sami start i medjuubrzanje su dobri, skuter ide lijepo, fascinantno je kako skuter ide odlicno a radi puno mirnije pa je i sam dojam zbunjujuc, jer kad se nesto "dere" podize osjecaj da ide bolje sto na kraju nemora znaciti, top speed je podjednak i okretaji u krajnjoj su takoder podjednaki
Treba se jos poigrati i detaljnije testirati (prolazno vrijeme na istoj dionici sa oba variomata) danas je samo zasrafljen gore i napravlje djir i prvi dojam je pozitivan!
Poslao sam svoje danasnje iskustvo FR4 tuneru u Italiju i cekam povratan odgovor i misljenje, ja bi volio probati lakse rolice al nemam njihove, dimenzije su kao standardne pa se nadam da ce bit dobre samo za test!