meni na bilokojim rolicama odstupa jer imam kinesku vagicu
oću reć da bi si možda neko dal truda pa van te šablone došel do boljih rezultata jer se te konkretne brojke s multivarom vrte po forumu možda 5 i više godina..od tad su se razvili i drugi proizvodi..
malossi je uvijek bil razvikaniji i blje marketinški potkovan..ko ni nezna nešt o tuningu zna za multivar,misle da je to jedini trkaći variomt a ne malossiev proizvod..za polini il nešt drugo nikad nisu ni čuli..to su moja iskustva s ljudima koi dolaze u servis i okolko.
Neću komentirati tvoju stručnost i iskustvo jer to nije upitno i nisam kompetentan da o tome sudim,samo želim reći da je moj komentar bio praktičnog karaktera.
Upravo je to i Pajo sada rekao,ostaje vječita dilema koji je bolji a 100 kn nebi trebao biti presudan faktor za odluku ako netko preferira određeni brand.
napisal sam iskustva,iznad citata sam i napisal zakaj se većinom malossi ugrađuje..
da su mi iskustva drugačija,nebi razmišljal uopće oko tih 100 kn..ili isto da se furam na malossi pa da sve na skuteru oću malossi ili s6 ili polini ili bilo kaj.
kužim ja točno kaj si ti htel reć,al nekom školarcu kojeg roditelji financiraju tih 100kn igra ulogu a u pitanju su nijanse i ne preferira ni jedan brend nego gleda omjer uloženo/dobiveno.
ili neko jednostavno neće dat više para ako to nije potrebno,kak nebi ni ja dal.