Općenito > Propisi
Vožnja bez odgovarajuće kategorije
3alfa3:
I dalje ostaje 1000kn, a sitni prekrsaji su obicno 300 i 500kn.
Al da je ugodno - nije.
Ja bi radje platio na licu mjesta, pa cu inzistirat na tome ako budem u toj situaciji i ako cu imat dovoljno novaca.
Jer ovo sa sudskim troskom me podsjeca na ovrhe od 100 ili manje kuna, a sam postupak ovrhe platis i do 10 puta vise
Sent from my HTC One X
danyq7:
iso sam se zalit na sud i dobio 700kn. Sudac mi je reko da mi je trebo policajac oprostit kaznu jer mi je to prvi prekrsaj u zivotu i do 1000kn je.
Jos je reko da bi mi on maknuo kaznu ali da bi se policija zalila na to i moro bi se onda natezat s njima i mozda cak platit punu kaznu. Onda mi je dao 700kn kazne i reko da pazim kaj radim jer ce bit sve gore.
Mislim sve je to ok, napravio sam prekrsaj i platit cu ali nemres bit takvo drotovsko g#vn% da mi nis ne kazes nego samo uzme podatke i kaze mozes dalje. I jos napise da sam se svado s njim, valjda da se osigura ako bude neko sranje pa da se moze vadit na to da sam bio nasilan
daRio:
--- Citat: danyq7 - 06 Ožujak, 2013, 12:26:42 ---
Mislim sve je to ok, napravio sam prekrsaj i platit cu ali nemres bit takvo drotovsko g#vn% da mi nis ne kazes nego samo uzme podatke i kaze mozes dalje.
--- Kraj citata ---
Ne samo ti nego i mnogi i dalje ne shvaćaju bit cijele priče.
Alfa je to rekao maloprije,Policajcu se vjeruje i on može raditi kako on želi za razliku od tebe i tu je priči kraj.
Treba se skulirati i maksimalno paziti a ne glumiti frajere i Rossije po cestama jer su svi alergični na takovo ponašanje a pogotovo Policija.
Osobno sam za kazne i još strože jer nema kućnog odgoja i teenageri izlaze iz kuće divlji i bahati i takvi su u prometu.
Na ovom forumu nije ni jedna tema ovakve tematike otvorena od strane nevinog ,svi su bili krivi i sada cvile, pa gospodo draga kad ste toliko pametni onda već jednom shvatite da zakone treba poštivati jer su oni tu za dobrobit ostalih ljudi.
Ili sam u krivu?
danyq7:
nisi u krivu, oni su nasi zastitnici, ne pise im bezveze na autu povjerenje i sigurnost *.*
Ares2009DM:
Kolika je kazna ako te zaustave na pedesetki,a nemas vozacku uopce? jel oproste to kada?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju