Općenito > Propisi

Vožnja bez odgovarajuće kategorije

<< < (9/9)

3alfa3:

--- Citat: Ares2009DM - 07 Ožujak, 2013, 12:41:03 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Ožujak, 2013, 12:26:48 ---A na selu vrijede neki drugi zakoni?

Sent from my HTC One Xo

--- Kraj citata ---

isti su zakoni..
znate sta hocu reci,manje je auta,drugacije je..
ispada kao da cu ubiti nekog sto cu otici do trgovine ili lokalnog kafica na skuteru..

--- Kraj citata ---

Ja sam samo otiso par km od kuce i skoro poginuo proslo ljeto. Motor totalka, ja slomljen u bolnici zavrsio. 40 kmh. I to ne u gradu nego podsljemenskoj zoni gdje nije prometno

Sent from my HTC One X

daRio:

--- Citat: Ares2009DM - 07 Ožujak, 2013, 12:41:03 ---

isti su zakoni..
znate sta hocu reci,manje je auta,drugacije je..
ispada kao da cu ubiti nekog sto cu otici do trgovine ili lokalnog kafica na skuteru..

--- Kraj citata ---

To ti je isto kao i ovo....

"baba mi ima ogromnu šumu i idem pucati tamo jer je badava,nebum valjda plaćao streljanu a vjerojatno nebu niko naletio na metak".  :frajer:

3alfa3:
Nije poanta to sto neko vozi bez vozacke, nego sto to daje siru sliku o toj osobi. Tu je veci problem.
Iskreno, svima takvima zelim da dozive 30te godine zzivota bez vecih problema, a kasnije su dovoljno odrasli da procjene odgovornost svojih postupaka

Sent from my HTC One X

guuus:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Ožujak, 2013, 12:55:36 ---Nije poanta to sto neko vozi bez vozacke, nego sto to daje siru sliku o toj osobi. Tu je veci problem.
Iskreno, svima takvima zelim da dozive 30te godine zzivota bez vecih problema, a kasnije su dovoljno odrasli da procjene odgovornost svojih postupaka

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

ja se isto slazem s time , ipak je drugacije kada ti naivan sjednes i mislis da znas vozit , zapravo ne znas ti znas njega tjerat .. nemas pojma o propisima i nicemu  to sam uvidio i sam kada sam polagao ove godine , a mislio sam kako znam vozit .. vratio bi se u proslost i puko si samar kada sam starom dosadivao da mi da skuter samo do igralista

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju