Općenito > Propisi
Vožnja bez odgovarajuće kategorije
3alfa3:
--- Citat: Ares2009DM - 06 Ožujak, 2013, 14:18:31 ---Kolika je kazna ako te zaustave na pedesetki bez b kategorije? jel oprose to kada?
--- Kraj citata ---
Ako uopce nemas vozacku, kazna je 5000-15000 kn
Sent from my HTC One X
Ares2009DM:
Ako uopce nemas vozacku, kazna je 5000-15000 kn
[/quote]
Oho..Onda se nadam da me nece zaustaviti.. :icon_biggrin:
3alfa3:
U nadi je spas. A nada je kurva :)
Sent from my HTC One X
Reponja:
--- Citat: Ares2009DM - 06 Ožujak, 2013, 14:23:37 ---Oho..Onda se nadam da me nece zaustaviti.. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Da, i ja ti se nadam, jer smo mi koji smo platili i položili naše vozačke ispite kreteni... :BangHead:
Da sam plavac, sad bi ti iskopao IP adresu i poslao ti stražu pred kuću, da te opandrči čim sjedneš na njega. :angry7:
Sreća pa nisam, nego samo u prometu izbjegavam takve pametnjakoviće..
guuus:
--- Citat: daRio - 06 Ožujak, 2013, 12:37:03 ---
--- Citat: danyq7 - 06 Ožujak, 2013, 12:26:42 ---
Mislim sve je to ok, napravio sam prekrsaj i platit cu ali nemres bit takvo drotovsko g#vn% da mi nis ne kazes nego samo uzme podatke i kaze mozes dalje.
--- Kraj citata ---
Ne samo ti nego i mnogi i dalje ne shvaćaju bit cijele priče.
Alfa je to rekao maloprije,Policajcu se vjeruje i on može raditi kako on želi za razliku od tebe i tu je priči kraj.
Treba se skulirati i maksimalno paziti a ne glumiti frajere i Rossije po cestama jer su svi alergični na takovo ponašanje a pogotovo Policija.
Osobno sam za kazne i još strože jer nema kućnog odgoja i teenageri izlaze iz kuće divlji i bahati i takvi su u prometu.
Na ovom forumu nije ni jedna tema ovakve tematike otvorena od strane nevinog ,svi su bili krivi i sada cvile, pa gospodo draga kad ste toliko pametni onda već jednom shvatite da zakone treba poštivati jer su oni tu za dobrobit ostalih ljudi.
Ili sam u krivu?
--- Kraj citata ---
Ovo si lijepo napisao , slazem se gotovo sa svime ali jebi mu mater nije isto ako netko bez vozacke vozi i ja koji se znam ponasati u prometu ( znakovi i ostalo ) a stvar je samo par kW motora ..
Uglavnom eto da vam javim svima da sam nekako rjesio to i izvukao se samo na USMENU opomenu , kolega mi je priskocio u pomoc :toothy12:
uglavnom ne pada mi napamet vise ni po dvoristu se provozati dok ne rjesim A2 katerogiirju za koju sam prijavljen i idem za koji tjedan polagat , nemam 2kile kuna da se zajebavam opet ,, i receno mi je ako me vide jos jednom da mi pisu kaznu 100%
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju