Općenito > Propisi

Vožnja bez odgovarajuće kategorije

(1/9) > >>

guuus:
Znači ovako , jučer sam bio na tehničkom i prošao i sve registrirau skuter (Runner vx125). Danas sam nosio prometnu knjizicu u osiguranje da ju skeniraju kako bi mogli staviti to tamo uz moju policu i zakljuciti posao.. u biti dok sam se vracao od tamo na skuter zaustavila me policija.
Imao sam kacigu , vozio 50km/h. Problem je sto imam polozenu B kategoriju.
Nikad nisam bio kaznjavan niti nista slicno i objasnjavao sam policajcu kako sam bio u Allianzu odnjeti prometnu i nazad kuc idem , u biti on je rekao da su pravila pravila .. pirio sam i bilo je 00. Kaze sto se mene tice iskljucen si iz prometa pa sam jos i gurao skuter doma. I pitam ga i sta sad kaze nista dobit ces prijavu doma , ja reko sta to znaci kaze 2000kn kazna.

U biti bIlo mi je to sve malo cudno jer mi nije dao nikakav papir niti nista , samo je sebi napisao na A4 papir moje podatke i ime oca i OIB na bijeli A4 papir .. i tamo na evidenciju neku svoju valjda koga je zaustavio ..

Zanima me sto ja sada mogu napraviti po tom pitanju ? Naravno da izbjegnem kaznu ?
Dali me mozda pokusao samo zastrasiti jer mi je sumnjivo bilo to pisanje na bijeli A4 papir .. 
Da ne spominjem da nisam jos rekao to starcima ...

zekozna:
Jesi šta morao potpisati?

guuus:

--- Citat: zekozna - 05 Ožujak, 2013, 13:00:07 ---Jesi šta morao potpisati?

--- Kraj citata ---

Ne , nigdje nista ,, nikakav papir dobio nisam nista nista .. pirio sam samo i to sto sam ga pito sta sad on nista reko iskljucen si iz prometa.
Nikakav potpis , papir , dobio nista

zekozna:
Jbg, sjedi kući i moli se da ne dođe ništa...
Obično dobiješ papir ali nisam imao sukoba sa ZSPC već par godina pa nisam siguran jel` se šta promijenilo...

Grale:
Nit nemoraš nit potpisat.
Čekaj kaznu, doći će :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju