Općenito > Propisi
Vožnja bez odgovarajuće kategorije
igor.sb:
ukor dobivaju djeca :binkybaby: :binkybaby:
u najboljem slucaju kao punoljetna osoba, moze dobiti kaznu umanjenu za 1/3 (1. prekrsaj, nezaposlen, student i sl.)
ps... nikad nisam kuzio te policijske fore, jel ima neko pravilo da su duzni ispisati prekrsajni nalog? ovo kad skraba po nekom svom papiricu, po meni kao da te nije ni zaustavio :dontknow: :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 06 Ožujak, 2013, 00:32:37 ---ps... nikad nisam kuzio te policijske fore, jel ima neko pravilo da su duzni ispisati prekrsajni nalog? ovo kad skraba po nekom svom papiricu, po meni kao da te nije ni zaustavio :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
Policajcu se uvijek vjeruje vise jer se ne ocekuje da bi pisao lazni nalog niti bi imao podatke koje u postaji pise.
Jedino sto u tom slucaju doma dodje kazna pa se mozda i ne mozes zalit, a kad dobis na cesti kaznu, imas se na sto zalit osim ako ne potpises - tada ti nije ni duzan uruciti kaznu pa si se tako vise zaj#bo nego napravio korisnu stvar.
Inace, policajac koji skuplja u blokic podatke to u postaji sve uredno ispuni pa onda od suda dodje kazna uvecana za sudske troskove
danyq7:
dobit ces kaznu nazalost, drotovi su postali g#vn# jer ih je sad i drzava pritisla i moraju punit drzavnu blagajnu. Mene je prije par mjeseci g#vn% zaustavilo, bio sam u nekom sitnom prekrsaju i drot mi zapise podatke na papir i kaze aj mozes dalje. Znaci nikakve drugo komunikacije nije bilo i ja sav sretan odem doma jer mislio da mi je oprostio kaznu jer mi je to prvi prekrsaj u zivotu kad ono za mjesec dana dolazi 1500kazne i jos pise da sam se svado s policajcem, a osim dobar dan i hvala ja mu nisam nis reko hahahahh tolko o drotovima.
3alfa3:
Kakav je to sitni prekrsaj ako je kazna 1500kn?
Sent from my HTC One X
danyq7:
500kn su sudski troskovi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju