Tehnički kutak > Garaža

Baotian 50qt-7 by Bađi

<< < (7/11) > >>

zvonkec_92:
hh prije bi reko ovo drugo, salim se...  svi si nosaci isti nego si ti zaboravio kak je to bilo slozeno

ivano_007:

--- Citat: zvonkec_92 - 03 Travanj, 2013, 19:10:31 ---hh prije bi reko ovo drugo, salim se...  svi si nosaci isti nego si ti zaboravio kak je to bilo slozeno

--- Kraj citata ---

Jedino da jedan selen bloka ne dođe između dvije štafne nosače, a drugi selen sa vanjske strane štafne nosača. Al mi glupo nekako jer će maašina stajat u stranu. Al pogledat ću sutra malo još

chupa206:

--- Citat: ivano_007 - 03 Travanj, 2013, 20:15:04 ---Jedino da jedan selen bloka ne dođe između dvije štafne nosače, a drugi selen sa vanjske strane štafne nosača. Al mi glupo nekako jer će maašina stajat u stranu. Al pogledat ću sutra malo još

--- Kraj citata ---

ako sam dobro skužil, tak ti i ide :) jedan unutar jedan van... i neće stajat na stranu jer je nosač zamaknut

ivano_007:
Evo označia sam kako sam ja mislia. To je jedini način da stavim mašinu al opet će imat malo lufta di je ovaj plavi kružić. Jedno pola centimetra do kraja koliko sam uspia ovako izmjerit na brzinu pa mi se to činilo nestabilnim. Pričekat ćemo Zvonu da kaže šta triba :binkybaby:

chupa206:

--- Citat: ivano_007 - 03 Travanj, 2013, 21:39:18 ---Evo označia sam kako sam ja mislia. To je jedini način da stavim mašinu al opet će imat malo lufta di je ovaj plavi kružić. Jedno pola centimetra do kraja koliko sam uspia ovako izmjerit na brzinu pa mi se to činilo nestabilnim. Pričekat ćemo Zvonu da kaže šta triba :binkybaby:

--- Kraj citata ---

postoji onaj distancer... bar kod mene na Baotianu...

ali pričekajmo da se Zvonkec izjasni  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju