Tehnički kutak > Garaža
Baotian 50qt-7 by Bađi
ivano_007:
Estetika je na prvom mjestu! :redface: Zezam se.
A vidit ću kako će bit pa lako zamijenimo ako ne bude valjalo, al za prvu ruku ide on na skuter.
ivano_007:
Danas namontirana zadnja guma i amortizer :icon_thumright:
Usput samo ispitao i stavio osigurač, jer je neki fuš majstor u kojeg je bio skuter samo kratko spojio mjesto gdje dolazi osigurač. U Baotiana ide 10A tromi, stakleni osigurač kojega se može naći u chipoteci za kunu i nešto sitno. Nisam uspio naći originalnu zaštitu za njega pa sam to nešto iskemijao sa onim što sam imao plus izolir traka. Uglavnom bolje išta nego ništa i teško može voda direktno do njega doći.
Sljedeće na redu je zamijenit i prednju gumu sa novom, zamijenit lajtung, čeljust, pogledat u kakvom su pločice stanju. Prednje amortizere bi valjalo rastavit jer nisu idealni, ali ima puno prišnijih i gorih stvari na ovom skuteru, pa to nećemo još dirati.
Ovih dana je vrime nikakvo pa mi se ni neda izlaziti iz kuće, a i jutros sam dobio posao, plus fakultet i završni radovi. Tako da će usporit malo projekt! :sad120: :kipi:
ivano_007:
Stigla nova guma i felga sa 5 krakova. Oprane i izglancane :zubo:
Stare pločice su bile debljine 4.5 mm i nisu bile mjenjane dosta vremena, isplatile su svaku kunu za njih. I druge rabljene pločice debljine 7 mm. Nove su vjerovatno i deblje, al nije ni ovo loše s obzirom kako je bilo.
Stari lajtung oštećen na tri mjesta i tako se vozilo dosta dugo, pa sam odlučio sve skupa promijenit jer je i klipić kliješta zapekao. Dakle stigao novi BREMBO kočioni sustav za Baotian od kolege Jogurta iz Yamahe :icon_thumright:
To je sve fino i lipo smontirano i očišćeno. Nisam stigao slikati kako to na kraju izgleda jer sam se iživcirao od odzračivanja kočnice (:mad0260:) koja je na kraju ipak uspješno prošla. Savjetovao bi svima da paze kuda im kaplje ovo ulje od kočnice jer je agresivno ko Torcidaš na sjeveru.
Sljedeće na redu je karburator pogledat, očistit, filter zraka oprat i fino sve nazad vratiti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju