Tehnički kutak > Garaža

Baotian 50qt-7 by Bađi

<< < (6/11) > >>

ivano_007:
P.s. Preporučite mi kombinaciju federa, opruga i kuglica ? Mislio sam centralnu oprugu ostavit serijsku, federe serijske sa Nrga i kuglice bih još vidia kad ga  provozam. Da li ima smisla da tražim druge federe ?

zvonkec_92:
netrebaju ti deugi federi, uzmi rade u bibikartu sporcko kvacilo, na kitu sam ja vozio serijske rolice..

ivano_007:

--- Citat: zvonkec_92 - 02 Travanj, 2013, 20:10:21 ---netrebaju ti deugi federi, uzmi rade u bibikartu sporcko kvacilo, na kitu sam ja vozio serijske rolice..

--- Kraj citata ---
Federi, centralna opruga i rolice ostaju serijski zasad. Neću ništa na slijepo kupovat dok ga ne provozam

Izvagao sam 6 rolica i u njima ima 34 grama. Podijeljeno sa 6 dakle u svakoj ima  prosjek 5.6 grama odnosno nove su bile i malo veće gramaže al su se s vremenom istrošile. Montiran Koso variomat te je vraćeno kvačilo. Izgubio sam volju za čiščenjem blokova kad sam ionako vratio plastike na veći dio blokova. Smontirao i deklo koje sam kupio od člana "VoRdA_NRG_MC3", nije baš da je glanjc novo kao što je rekao jer je onaj zub da kurbla ne napravi cijeli krug slomljen, mali (-) za njega, al smontirao sam

Išao vratit mašinu nazad na nosač al nemože  :dontknow: Nisam planirao da će se ovo dogoditi al nosač ne paše na ove blokove. Nadam se da ću ovih dana nabavit drugi i zašarafit ga

Eo na ovoj zadnjoj slici mali mini moto dole i u pozadini Kymco koji ide sljedeći na sređivanje nakon ovoga  :icon_thumright:

zvonkec_92:
kak nepase taj nosac, pa svi su isti.. ne kuzim kaj tu nepase :)

ivano_007:

--- Citat: zvonkec_92 - 03 Travanj, 2013, 18:22:30 ---kak nepase taj nosac, pa svi su isti.. ne kuzim kaj tu nepase :)

--- Kraj citata ---

Ma nema šanse da blokovi uđu na taj nosač. Sutra vjerovatno idem po original nosač sa ovih blokova pa kad skinem oba usporedit ću ih i poslikat pa stavit na forum. Il sam možda presmotan da to sastavim jer više ni nemam koncetracije  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju