Tehnički kutak > Garaža
Baotian 50qt-7 by Bađi
zvonkec_92:
e decki neda mi se sad prek moba, ujutro vam stavim sliku kak to mora izgledat.
ivano_007:
--- Citat: zvonkec_92 ---e decki neda mi se sad prek moba, ujutro vam stavim sliku kak to mora izgledat.
--- Kraj citata ---
Čekam tu sliku ko ozebal sunce
ivano_007:
Željezo nađeno. Stavljeno lagano mašina gore. Preostaje još stavit diznu #88 i malo prošarafit oko karburatora, kupit novu svjećicu NGK CR7HSA i slijedi paljenje da vidimo kako prede :binkybaby:
ivano_007:
Kako nije bilo struje na svjećici ni za udrit se :drunken_smilie: Uzmem ja lipo novu svjećku i baca iskru sve uredno
Nalijem mu goriva u cilindar i nakon kurblanja upali te ga ostavim 20-ak minuti u leru i napravim mali đirić u krug. Što se tiče mašine izgleda da sam sve ok složio. Vratio sam sve u garažu neda mi se danas više oko njega išta radit :icon_thumright:
Imam par problemčića uključujući kad ga idem na tipku upalit da mi bendix zavrti samo 1/3 kruga pa napravi stanku sekund pa opet 1/3 kruga tj. nikako da ga sastavi. Ja mislim da je problem u bateriji pa sam je stavio punit i vidit ćemo sutra rezultate. A drugi problemčić je što mi se izgasio sam od sebe na kraju, pretpostavljam da je to zbog toga jer mu je nestalo goriva u cilindru kojega sam nalio pa ću sutra pogledati malo oko karburatora jer vjerujem da je u njemu problem. I ono ulje na odušak iz getribe i dalje curi valjda je to normalno
Ako neko ima prijedlog što bi još mogao biti uzrok problema osim ovih navedenih nek slobodno piše :binkybaby:
ivano_007:
Evo mene nakon malo duže vrimena :navijac2:
Naime nakon šta ga na tipku upalim vrtio bi mi anaser i upalio bio motor, al bi anaser i dalje vrtio i kad ga izgasim na ključ anaser bi i dalje vrtio. Tek kad bi skinuo kleme sa akumulatora, anaser bi prestao vrtit :rofll: Problem je bio u automatu paljenja i njega sam zamjenio
Počeo je malo bolje palit i bacao je svaki put iskru za razliku od prošlih puta :icon_thumright:
Dalje je problem bio u prirubnici. Na slici je vidljivo sve, točno na šelni je pukla. I to smo danas zamjenili, nabavio sam prirubnicu maloprije al je bila kratka pa malo vamo malo tamo uspio sam je zakačit na karburator i zavidat šelnu
Danas me zove frend da je nabavio smolu i sve što ide sa tim tako da ću sljedećih par dana krpit plastike. Pobrusit ću auspuh i opiturat ga u crno. Nabavit Malosi sunđer te digitalnu obrtaljku i naštelovat ga. To je plan za sljedećih par dana il tjedana. Sve ću nastojat popratit slikama
Imam još malih problema sa bendixom i tako ja malo prčkam oko njega i dođem do zaključka da mi je neodgovarajuće DEKLO dovelo do kvara automata paljenja, rasklimanog ležaja radilice, puknute vodilice, španera .. Tribam još u glavi malo tu teoriju složit pa ću danas-sutra napisat kako sam ja to zamislio pa sami zaključite ima li to smisla. Poooooozdrav :zijev:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju