Tehnički kutak > Garaža

Baotian 50qt-7 by Bađi

<< < (5/11) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: steeef - 11 Ožujak, 2013, 10:55:44 ---
--- Citat: zvonkec_92 - 11 Ožujak, 2013, 10:42:46 ---bumo vidli kad ga smontira kolko bu se vozio..

--- Kraj citata ---

naravno  :icon_thumright:
nek odmjeri skviš s tim dihtungom kae dobil..ja sam sebi složil deblji za ispod cilindra za svaki slučaj..

--- Kraj citata ---
al tisi sa kitom dobio limeni tanki dihtung za glavu, dok sa ovim setom sa ebaja dobivaju se neki papirnati dihtungi debeli 1.2mm ( kad se spresa naravno manji je )

kkihalic:
joj kaj se vi prepirete isto , zvonkec mogo si mu jednostavno ovo reć:
taj klip je inače izbočen , al onda ima preveliku kompresiju i odoše ležaji..pa se debili sjetili potokarit čelo klipa i ostane ti stijena kifla! i zato je puko..svjećica je bila originalna nikad mjenjana , vozio se sa filterom i diznom 88 igla na sredini..i prdno je..

zvonkec_92:
kad su škrti platit za pošteni kit :) baš me zanima kak će dugo ovaj vozit

kkihalic:
a ovisi kako koji..mislim da je negdje lik napiso da mu drži 2tk i još se vozi..nezz živi bili pa vidjeli..

ivano_007:
Mali update. Fakultet i loše vrijeme me sprječavaju da se malo češće bavim sa njim al evo smontiran je "kevin.huang" kit. Nakon bezuspješnog traganja za radilicom odlučia sam uzet u kompletu blokove od člana "zipst". Navodno da je taj Sanli prešao 2000 i nešto sitno kilometara. Na osovini variomata nema nikakvog pomaka, klipnjača odlična, a za stranu magneta pretpostavit ćemo da je isto takva jer mi ga se neda skidat :binkybaby: Samo da napomenem da mi je još prije, isti član dao besplatno španer i vodilice. Dakle jedan veliki (+) za njega i za zilorydera (+) on mi je donio isto španer tako da ih sad imam dva  :toothy12:

Getriba je bila kratka pa sam je zamjenio. Odnio sam to u tokara da mi ispreša i upreša

--- Citat: steeef - 11 Ožujak, 2013, 10:55:44 --- naravno  :icon_thumright:
nek odmjeri skviš s tim dihtungom kae dobil..ja sam sebi složil deblji za ispod cilindra za svaki slučaj..

--- Kraj citata ---
Ispod cilindra je iša papirnati dihtung, a poviše metalni. Nisam mjerio skviš nit sam stavljao ikakve dodatne dihtunge. Mogu garantirat da je sve cakum pakum složeno počevši od karika pa do štelanja ventila il šta ti ja znam. Al za svaki slučaj naručit ću jedan http://www.ebay.com/itm/Piston-47mm-Rings-Kit-Honda-CT-70-70cc-Scooter-Moped-/170629054335?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item27ba48bf7f

Sljedeći korak je nekako počistit blokove izvanka jer su puni nekakve masnoće šta je i normalno. Neznam oću ivasolom ili pobrusit lagano vidit ću kako ide s čim. Pa bi onda na red trebalo doć štelanje karburatora, malo igranja sa kvačilom i variomatom. Pa ako se ne varam onda bi trebalo krpljenje plastika doći na red. Al ubuduće ide više slika. Taman će do ljeta bit spremna  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju