Ja sam kupio prije dva tjedna bridgestone molas i za sada imam same pohvale za gumu. Brutalno drže cestu.
Brutalno, to je odgovarajuci opis, nista ispod. A pogotovo ce se isplatiti na vise sezona ako se malo vozis, jer je smjesa postojana barem 3 godine, a evo probijam i tu granicu, naravno da nisu i tada kao nove, ali su bolje nego novi Dunlop gt301. Tko je god stavio te gume, dosao mi se klanjati. Jedino moj mutavi kum, nije mu se dalo naruciti ih i procekati par dana, pa je uzeo Michelin city grip. Dobra je guma, bila proslu sezonu, a sad je to vec nesto labavo.
Sad cekam Daria da iznese svoj hvalospijev o Bridgestoneu Hoop gumi na Nrgu Mc3 jer guma je takodjer seks.
Za sad jos nitko nije srao po Bridgestoneu u kontekstu glede sigurnosti, jedino je Firke imao problema na VXRu s Battlaxom, i tu ga razumijem posto je Molas i Hoop bolji sa smjesom, i na njim.pise Made in Japan, ana Battlaxu ovom novom Taiwan, a stari Battlax se prestao proizvoditi i takodjer je bio perverzija s potpisom Japana.
Steta bi bilo ne podrzat potencijal Molasa i Hoopa jer su gume prejebene, a ne ovi jebeni marketinski drekovi , ako ista prezirem onda su to ljudi koji rade u promidzbi takvih govana j#bo im ja mater lazljivu! Jos od prije 10 godina Michelina i Dunlopa nije billo kao sinonima za ista ozbiljno ekipa je furala Battlax kao kraljevske gume na 12icama, a ostali su se snalazili na Savi mc29 sporty+ i to je isto bila jebena guma ali je kratko drzala.
A ne danas sve neki pi*karski brendovi, guma za grad, guma sa 2 smjese. Ma mrs pi*ka ti materina s tim svojim smecima, nabijem ti na k**ra* tu tvoju novu tehnologiju jer gledas da sparas na materijalu za izradu prave gume, vwc meces recikliranu plastiku i gledas svoj interes primarno s tim poluproizvodom. Mogu oni napravit brutalu, ali ne uklapa se u ulozeno/dobivenk i te suge treba kazniti IGNORIRANJEM!!!